超前部署!美第七艦隊南海首發飛彈 三度派電偵機臨港 嚴密監控解放軍

413 回覆
693 Like 2 Dislike
咪就係越嚟越串咀囉,習仔上台呢幾年真係對全世界都驚你有牙
Please
係,分分鐘有班即刻扮蟹
美軍:FUCK OFF
大家無人知,快d 擺上微博
想睇到時狗啲gear擋唔擋到子彈
你誤解左我意思,習屎只會越嚟越唔出聲
因為今年美國外交中心放番落亞太南海
俄佬啲潛艇應該黎到南海架喇

如果開戰
香港人應該點做好呢
同行入面有冇人帶口罩

Btw真係9up中上黎香港之後比個ops core你地帶
攻呀攻 快搶攻
https://tw.news.yahoo.com/%E8%B6%85%E5%89%8D%E9%83%A8%E7%BD%B2-%E7%BE%8E%E7%AC%AC%E4%B8%83%E8%89%A6%E9%9A%8A%E5%8D%97%E6%B5%B7%E9%A6%96%E7%99%BC%E9%A3%9B%E5%BD%88-%E4%B8%89%E5%BA%A6%E6%B4%BE%E9%9B%BB%E5%81%B5%E6%A9%9F%E8%87%A8%E6%B8%AF-%E5%9A%B4%E5%AF%86%E7%9B%A3%E6%8E%A7%E8%A7%A3%E6%94%BE%E8%BB%8D-101135110.html
用黑警定義完全係告得入美軍
參與暴動=食花都計參與暴動更何況美軍唔止淨食花
縱火=槍械係有火藥仲唔係縱火,仲可以告埋[管有可作非法用途工具罪]
意圖謀殺=尼樣唔洗講
恐怖襲擊=班狗見到美軍覺得恐怖仲唔係恐怖襲擊
條條罪都夠告美軍終身監禁,希望到時律政司接立我意見點樣告美軍
支持打杖
香港先有機會逃出生天
拎埋東莞,跟住趕哂啲人走
擴大香港版圖做工業農業
搵小粉紅/武漢律師做野姐
民間係中共默許下繼續反美
美軍啲m50 joint service general purpose mask多到要拎上ebay賣
囗交部冇回應
夠哂攔截香港電子信號 拎哂狗屋坐標 軍營坐標即刻射導彈 然後驅逐艦帶頭 航母進駐維港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞