超前部署!美第七艦隊南海首發飛彈 三度派電偵機臨港 嚴密監控解放軍

413 回覆
693 Like 2 Dislike
支共想趁歐美立立亂攻打台灣
同意
美中開打機會唔大
中共咁撚多資產係美國

但係軍事行動可以更反映到「關係」
在非軍事行動手段施壓
Tldtr係咪要買定午餐肉喇
咁要共軍先出手
係「共軍」牌頭出手
咁先有機

美軍冇合理性做第一方出手
下???
其實好多人都係咁分析
姿態大於行動
做咩扮眾人惜醉...........
冇咁易打得成, 一開波就變WWIII.
如果中美真係開波, 到時全世界唔同國家睇吓有咩著數而表態歸邊.
兩邊聯軍都係打軍事目標先, 同埋唔會郁D就話出核武
打人地都係想搶人地盤, 邊個會想打羸後只分到一個充滿核幅射既爛城市?
核武係是但一邊打到中後期唔多夠抽時攞出黎發爛咋用既.
唔會一開波就出核武
警嫂鋭武快推
哥布林方陣跟上
內街tg放題速龍突擊
美軍仲唔嚇到賴屎
sir this way
係?班兒登仔6月就等緊美軍殺過嚟香港啦
美軍參與暴動、縱火、意圖謀殺?
支那要打香港?
on9 美軍就殺到嚟香港喇嚇到摺被解放軍即刻內亂投降啦美軍是但一隊都夠中共俄羅斯打啦
Sir this way
Fully support u
唔好FF射枝導彈下一步就係開戰
中間仲有大把過程

射多幾枝分分鐘習以為常添
大家唔洗太驚訝
應該隔好遠啊 唔關事的
除左獨立屋 平時買樓係唔包地 你只係交地租 租緊地
歡迎第七艦隊全員
年代向錢看
分析台海情勢升溫
https://youtu.be/WA_txS0XkPQ
你同D專家一樣
武漢肺炎是感冒, 沒事兒沒事兒
依家係門口開咗真炮啦喎
I have a very good relationship with China and with President Xi. I have great respect for President Xi. I consider him to be a friend of mine.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞