[年經] 童話外國私服

834 回覆
15 Like 0 Dislike
勁耐無玩 依家重玩 依家隻暗師 想問轉生前係咪要調返晒點加晒智慧?
依家空裝66LV 262智 150敏 求解答

係呀 升高啲等級先轉啦

依家淨係秒到沙中 到左70LV 都唔知升

1-100 水木
100-130 龍3

係game 搵我帶你升
膠龍老闆
勁耐無玩 依家重玩 依家隻暗師 想問轉生前係咪要調返晒點加晒智慧?

係呀 升高啲等級先轉啦

1-100 水木
100-130 龍3

係game 搵我帶你升
膠龍老闆

多謝巴打先 不過時間上可能有D難夾 我係英國時間
童話telegram group
依個私服有咩特別?
維修完之後,賣KEY條友被人del左
a0 黎玩童話依家暗技55lv 唔知可以做d咩有冇人教下路

係呀 升高啲等級先轉啦

1-100 水木
100-130 龍3

係game 搵我帶你升
膠龍老闆

巴打我都係英國玩 可以一齊玩下

你童話叫咩名?

係呀 升高啲等級先轉啦

1-100 水木
100-130 龍3

係game 搵我帶你升
膠龍老闆

巴打我都係英國玩 可以一齊玩下

你童話叫咩名?

水中無影

無ON喎你
個oops好煩
另外小弟想問下分算要幾多基傷先玩得過?
個oops好煩
另外小弟想問下分算要幾多基傷先玩得過?

1200左右基傷
分完都有3600左右
耐就要過萬

升到有黑洞/
升隻魔c/老闆/巫

升到有黑洞/
升隻魔c/老闆/巫

已60 點樣先有黑洞佢唔比我學
仲要開多隻分身玩??我唔識玩其他職

升到有黑洞/
升隻魔c/老闆/巫

好似黑洞61

升到有黑洞/
升隻魔c/老闆/巫

好似黑洞61

黑洞前個兩招都學唔到
小弟琴晚down番黎玩,有無人可以帶升

升到有黑洞/
升隻魔c/老闆/巫

好似黑洞61

黑洞前個兩招都學唔到

你技定人lv 60

升到有黑洞/
升隻魔c/老闆/巫

好似黑洞61

黑洞前個兩招都學唔到

你技定人lv 60

61LV技

升到有黑洞/
升隻魔c/老闆/巫

好似黑洞61

黑洞前個兩招都學唔到

你技定人lv 60

61LV技

轉左職未
小弟琴晚down番黎玩,有無人可以帶升

巴打咩名

升到有黑洞/
升隻魔c/老闆/巫

好似黑洞61

黑洞前個兩招都學唔到

你技定人lv 60

61LV技

轉左職未

唔識轉

好似黑洞61

黑洞前個兩招都學唔到

你技定人lv 60

61LV技

轉左職未

唔識轉

唔轉職 點學二轉技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞