[年經] 童話外國私服

834 回覆
15 Like 0 Dislike
btw 要帶升既留個名龍3多

通常幾時帶多?

巴打童話是咪改左名?
我想衝上去轉多次生再上101

通常幾時帶多?

2200後

跟佢個方法 慳唔少時間

通常幾時帶多?

2200後

留定名先
勁耐冇玩, 係唔係都係要不斷轉生先勁

睇你玩咩

睇你玩咩

我隻80LV魔使得63xx hp, 27xx mp
有2隻力寵但冇用過道具降升

睇你玩咩

用調水加盡敏

轉生

體智裝升lv

調水加盡敏

睇你玩咩

用調水加盡敏

轉生

體智裝升lv

調水加盡敏

玩左咁多年童話都有一個疑問
就係點樣賺錢

睇你玩咩

用調水加盡敏

轉生

體智裝升lv

調水加盡敏

有極限轉生呢樣野
所以轉之前要計下數

通常幾時帶多?

2200後

留定名先

陣間升唔升 升就S2 金小等

睇你玩咩

用調水加盡敏

轉生

體智裝升lv

調水加盡敏

就係點樣賺錢

以前有活動,玩活動都賺唔少

再加上真係連玩活動都冇時間,咪買童$,100hkd都有排玩

依家賺錢都冇咩用,每個帳都有5000點,抽咩都得

睇你玩咩

用調水加盡敏

轉生

體智裝升lv

調水加盡敏

就係點樣賺錢

以前知轉生前要啪好多粒藥, 但又冇咁多game錢去買所以先冇搞
而家仲多唔多人帶人升lv? 我以前玩果陣帶升lv好似係收一個鐘四十萬

睇你玩咩

用調水加盡敏

轉生

體智裝升lv

調水加盡敏

有極限轉生呢樣野
所以轉之前要計下數

就算調盡應該都5,6次先極限到

睇你玩咩

用調水加盡敏

轉生

體智裝升lv

調水加盡敏

有極限轉生呢樣野
所以轉之前要計下數

就算調盡應該都5,6次先極限到

跟住就係開始雙屬
唉屌上年玩個台ser 好似係叫醜小鴨
升到隻光C65光技 無幾日執撚左
無隱玩啦屌
唉屌上年玩個台ser 好似係叫醜小鴨
升到隻光C65光技 無幾日執撚左
無隱玩啦屌

水蜜桃
好懷念係金大招人
暗2白金帶水木 50m位
好耐好耐以前有神殿保衛戰,捉聖誕鹿,打月兔
成堆新人係吉恩村度c up lv+++++
20lv為左粒2石要硬闖神燈沙漠 比闇蜥sm
終於得到人生第一粒2石 例牌係捉金獅/火馬
去金商永遠lag機,仲有lalalalalalalalalala嘅叫賣聲
好多好多做新手時嘅回憶 而家絕對唔會感受到

睇你玩咩

用調水加盡敏

轉生

體智裝升lv

調水加盡敏

就係點樣賺錢

以前知轉生前要啪好多粒藥, 但又冇咁多game錢去買所以先冇搞
而家仲多唔多人帶人升lv? 我以前玩果陣帶升lv好似係收一個鐘四十萬

其實轉生前咩都唔食,轉完生11lv食屬調都夠

轉生次數重要過幾lv轉同轉前幾多點,愈轉得多愈快去到極限

就算唔食調水,只要7次都會去到極限轉生
好懷念係金大招人
暗2白金帶水木 50m位

白金水木好似60,獸神先收50

仲有獸神招加命魔使就收半價
幾年前重玩過一次 暗師升到有黑洞就無玩,而家連個acc都唔記得埋,而家重玩 玩咩最好玩?
幾年前重玩過一次 暗師升到有黑洞就無玩,而家連個acc都唔記得埋,而家重玩 玩咩最好玩?

自給自足咪暗/魔

玩魔師最緊要有條高耐鞭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞