ViuTV奇幻愛情穿越劇《二月廿九》後續討論 (47)

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
moov 之類都有得聽,應該有派台
無宣傳?
會長
啱啱追完
睇到心都嗡埋
識貨
又多個極度瘋子
想要佢用塗改液畫完畫之後個笑容
繼續自推
劇照師啲相真係世界級架
https://www.instagram.com/saladd/
我都想放多啲高清相
果幕兩個人d對手戲真係爆曬seed,
印象十分之深刻

但呢場戲之後就再無Sofiee
試過係ig down 落黎之後張相唔夠大 cover 唔晒成個mon
This?
睇左三次三次都有喊
雖然唔知有無作用,但大家都click入個網到再click"我撐"
希望Ryan首歌上到榜有好成績
http://www.metroradio.com.hk/997/Program/NewSong/music.aspx?m=2347
勁人嚟
G chi
佢只喺fb鋼琴片提過一次
用三日煲曬成套劇,依家先撳入嚟,見到哩個post 有咁詳盡資訊覺得好震撼
本身睇完第九集,以為呢個就係結局,心諗都幾好,講到命運始終改變唔到。
睇完真正嘅結局之後,我覺得我哋睇緊嘅個個Yeesa對個個新世界係冇歸屬感,原因係因為會長冇出現過,令到Yeesa失去左同其他人既一個共同經歷,即係前面個九集嘅劇情。最後Yeesa心入面鐘意左會長,同時又對個個世界嘅兵佑有生疏嘅感覺,其實會長冇出現過都間接影響左兵佑同Yeesa 嘅感情發展,因為經歷係唔同左,所以我覺得Yeesa最後一定係決心想生日時再穿越返返去改變原本個個世界
今日終於追完
唔知點解見到會長係便利店買零食俾2017年既Yeesa開始 就一路心噏
睇最後一集會長部份直頭個心乸住乸住
點解要最後一集先要交代返其實會長一早已經將Yeesa放係心度 仲要默默做左好多野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞