2020 HKU Taught Master (3)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
同埋我好似記得hku mph唔使面試 直接收架喎
我係新一輪都報左呀 但未收到通知
想問下有冇interview?見幾耐?
同埋一定要2個referee? 我宜家得1個
Full time去到19萬
有冇人報左 Food Safety and Toxicology ??
等下啦 我以前4月頭報 幾乎6月先收到Offer
繼續等
最後差唔多7月先寄transcript比佢地

巴打有無報其他u? 以前見好多人都有報埋Ust
報左,但冇回音
呢到有冇巴打報MACLL?
佢sd左email話
We are pleased to inform you that you have been recommended to be given a conditional offer, subject to the Registry’s approval.

咁姐係有conditional offer定淨係recommended?
巴打本科讀中文? 你幾時報 有冇交referee report?
唔係
我上個禮拜交左form 仲未交report
淨係比左current year academic result? 今日就收到email?
搵緊人寫不過佢未覆我
岩岩睇到CR 同CFL都係extend到4月29
係太少人報定已經被foul

2.1 hon non law degree
未 月中報 mfin同mgm都未有消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞