15:00最新今日確診數字暫為23宗

153 回覆
258 Like 7 Dislike
條友心理變態
去外國留學都屌
大部份曾外遊近日回港 ..

講緊係外遊回港 即係話呢堆人同機都好大機會中晒 再傳埋屋企人 跟住返工又傳同事 嘩屌

屌你老母正辣殺
港爆

但點解中國大陸可以增幅咁低?
海外輸入
留學生表示唔返香港就係唔想有機會傳染到比香港人
因為 佢地可以作數
封尻班海外撚
女文員含咗條毒撚
係,其實我之前有個朋友知道我出左黎休息,係2月尾,佢話3月中要黎玩,我都同佢講,飛機咁伏,自己唸。佢仲唸住去遊客區,好彩最後佢都無黎,但係好多人見到的數目字以為好似無咩大確診數目就真係無意識。
其實程飛機風險超高,重要係住酒店,報旅行團,全部高危,無唸過個團或者架飛機要有一個都可以中。外面的酒店又係清潔唔會好乾淨,飛機又係。轉機就更加驚。如果為左只係玩,係好唔值得。

我之前搭飛機都超驚。一上飛機就抹呀抹呀抹到阿媽都唔認得。響機場等既時候搏命搵的無人既地方企。
而家英國既然做野,其實有的學校偏遠地方真係仲有得住唔使見人唔使出街就自己睇情況唔好翻黎住,程飛機仲伏呀。佢唔做野你就真係怕怕要翻黎。
原來班留學生上年九月已經知有疫情
cls
其實有無人覺得香港政府係有好多單內地輸入個案佢地係無公佈到。求其去吓外國旅行都咁多單,日日咁多人喺大陸落嚟一單都無有無人信?
屌哂班死港豬
二月停咗課? 你唔駛讀書 唔代表人地唔駛
你咁威咪嚟英國等死 不過通常屌班留學生嘅都係窮撚
我會讚成屌旅行撚
因為佢地明知有肺炎都照出國玩樂
不過留學果d係做正經事
咁你想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞