15:00最新今日確診數字暫為23宗

153 回覆
258 Like 7 Dislike
冇人附近我都會除抖吓氣
有人經過冇理由唔戴返
有人先戴不如你閉氣算啦
可能仲好
個罩係咁除下戴下都唔知啲毒係咪已經入左去裡面
鬧黎都無用。如果講英國歐洲美國,其實開頭真係無人知佢地會爆。完全估唔到。
上年尾武肺仲比支國禁住消息時去過大馬同泰國,其實事後到武肺報道時就發覺某的區份應該一早有,因為真係太多太多太多支國人。

但係無去過既真係唔會知。歐美更加估佢唔到。
不過意大利一爆之後仲出去旅行果的就真係好有問題。

自己過年後都有出左去未返,不過唔係玩,係有的事要去自己靜下,只留在外地家中日日都無出街。而家唔敢搭飛機翻黎,本來都已經唸住返都自我隔離14日,飛機高危。

而家聽到的空姐空少個個有事,真係就算要返都等幾個星期。聽天由命。總之呢邊唔出街安全。
翻黎唔出街14日完全唔係問題。

不過之前真係無人知咁大件事。多謝支黨唔少。
都唔係社區爆發,你地誇大哂黎講
其實係 得連登仔係到打飛機
好波
快d多落去
追英趕美
變乜鬼 成2個月有邊單係社區爆發,全部都係一組組人中招或者外遊返香港

利申 出街唔洗口罩
香港個醫療系統本身已經係崩潰左
關心擔心下唔得?
唔好搞笑啦你
點解成個2月都未爆?
扯左。。。
唔好扼我呀
香港個個戴口罩爆閪咩
之後經過荃灣西站
有個痴線佬唔戴口罩衝埋黎講抗疫成功
我即刻彈開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞