[LIHKG] Galgame推薦及討論區 25 萬華鏡延期唔想做人了

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
玩左咁多年GAL
音樂呢個範圍暫時我覺得係水月陵 > 其他
一時三刻都真係諗唔到邊個人或者邊隻d 音樂係好垃圾
唔似CV / 作家呢D一瞬間就諗到
BGM=冇人理
光速推完Euphoria 故事完整 但劇情冇咩轉折 所以唔多緊湊 人物形象都豐富 獵奇嚟講個人覺得碎料 只不過係玩埋d核凸play 又冇絕望/癲既感覺
不過凜音CV係正嘅
總結: gal 12神器吹大左 同埋試夠唔想再玩獵奇了
gal 12神器邊12個
真係好快
沖繩loli、妹調、女裝山脈、素晴、3days、電波消失之日、沙耶、君と彼女と彼女、誰殺了知更鳥、媚肉之香、Dark Blue、euphoria

玩過5隻 暫時覺得得素晴日先叫神
12魔器呢
見到堆魔器名都鳩縮
差電波消失之日同媚肉之香未玩/未玩曬
真心好撚核突,係咪痴鳩線
十二魔器好彩一個都未玩
哩道都唔會有人玩過啦
覺得好多都吹大左,仲要題材差咁遠好難一齊比,好多都係一般拔作lv,妹調得個end特別少少,d scene都係普通拔作,同dark blue雙子差好遠,3days除左某幾張cg有血之外本身係普通奇幻懸疑作

真係特別既我覺得素晴+君と彼女と彼女+沙耶
鈴平大媽今次的啲畫風
妹調得個end特別少少,d scene都係普通拔作,同dark blue雙子差好遠

呢個pts真
dark blue剩係超龍神都已經嚇死人

同埋例如女裝山脈咁 其實只係3個女主角同時有棍咁解 事實上成隻GAME都純萌 如果純粹用gay呢個pts放落呢個list真係唔係幾講得去 起碼個list有隻重生島已經係另一個次元
me嘅畫師喜好排名 ほんたにかなえ係頭三 另外兩個係涼香同karory
btw 今次試獵奇作先發現, 奸囡唔好睇, 比囡奸先好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞