[LIHKG] Galgame推薦及討論區 25 萬華鏡延期唔想做人了

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
如果FD都冇真係
ensemble 應該會出FD
佢好似冇一隻gal 係冇出gal
除左隻黙って私のムコになれ 太太太垃圾攪到最尾 唔記得係雜誌定其他特GAME既特典CD度出一隻mini story當FD
エウシュリー公式@最新作「天冥のコンキスタ」5月29日発売予定
10 分鐘前
【更新情報】
最新作『天冥のコンキスタ』に、キャストとEDの情報を追加しました。サンプルボイスは後日公開予定です。是非、チェックしてみてくださいね☆

成堆都比較少見
七百幾買左鐵盒版,攰攰地開驚fing左幾分鐘劍就停左
FF7?
小弟啱啱入坑,喺fanza down 體驗版嚟試吓run ,發現要求window 7前嘅都玩唔到,咁如果買實體版玩唔玩到?
玩唔到
你window幾
Window 10 ,想玩返幾年前啲game
咁係咪要落返7先得
正常應該兼容到舊win
邊隻game?
可以幫你試吓
Lovely cation 同少女騎士物語
前者就開唔到file,後者就因為冇日本信用卡買唔到,估唔到galgame有咁多技術問題
你咩網買
Lovely Cation win10開到喎
之前Fanza買過game無問題,me香港信用卡
win 10表示好多都唔得
試過帕露菲 車輪之國 神採 都開唔番
Fanza(dmm),因為好似係獨佔,但信用卡用唔到,有冇師兄知有咩方法俾錢
神採我win 10反而ok
我再試吓先
睇嚟部部機都唔同
cation冇1唔知,帕露菲/神採/少女騎士物語玩到,仲冇特別set相容,車輪唔得
可以cap圖黎望下咩事開唔到,有時未必關win幾時,可能係地區問題
喺dmm 真係用唔到信用卡
喺咁話error,用埋日本vpn 都係咁。
但我又有record 顯示dmm 扣咗2yen,咁應該係dmm 問題?google 有啲台仔都係咁

利申 hsbc
地區嘅意思係window入面嗰地區?
fd要等多年
咁我訓多年先
喵都
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞