[IOS] Workflow 交流區 (2)

500 回覆
24 Like 1 Dislike
想問下有冇人同我一樣
用Facebook down 片嗰個成日會聲畫唔同步
想問下有冇人同我一樣
用Facebook down 片嗰個成日會聲畫唔同步

之前有巴打都話有呢個問題
暫時未知點解
六合彩 投胎時間
下期攪珠期數 17/046
攪珠日期 22/04/2017 (星期六)
截止售票時間 晚上 9:15
估計頭獎基金 $64,000,000
想問問自己寫難唔難?
有咩限制?
想問問自己寫難唔難?
有咩限制?

除左紅字
Lm
我youtube 放棄用workflow download

用網 download
http://keepvid.com/sites/download-youtube-video.html

呢個網幾好求其整左個小workflow係用呢個網

咁就所有有版權既片都download到

出現亂碼

邊到有亂碼有無圖

因為你用錯方法

唔識用
想問問自己寫難唔難?
有咩限制?

除左紅字

唔難啊
其實有少少 programming 底或者數學勁已經可以寫
全部功能都係 drag-and-drop
反而係你有冇 idea 要寫啲嘢 workflow 出嚟
想問問自己寫難唔難?
有咩限制?

除左紅字

唔難啊
其實有少少 programming 底或者數學勁已經可以寫
全部功能都係 drag-and-drop
反而係你有冇 idea 要寫啲嘢 workflow 出嚟

呢個網幾好求其整左個小workflow係用呢個網

咁就所有有版權既片都download到

出現亂碼

邊到有亂碼有無圖

因為你用錯方法

唔識用

define 完入到去再download
請問可唔可以係其他App 既Menu 揀一D Function

例如開Spotify 去"Your Library"

剩係識叫Workflow Open App
請問可唔可以係其他App 既Menu 揀一D Function

關 iOS URL scheme 事
上網查查 Spotify 嘅 URL scheme

關 iOS URL scheme 事
上網查查 Spotify 嘅 URL scheme

感謝! 搵下先
太多workflows擺唔落,搵咗個7合一嘅下載workflow

包括YouTube tumblr ig Twitter 微博 秒拍 echo(呢個係大陸音樂平台,專玩3D音效)

功能:下載 片 圖 聲,可選擇保存到系統相簿 or 用其他app打開,下載完仲會彈翻去原本個app,下載完會有Siri提示(你可以自己刪除呢個功能)

遲d加翻個下載Facebook嘅功能

太多workflows擺唔落,搵咗個7合一嘅下載workflow

包括YouTube tumblr ig Twitter 微博 秒拍 echo(呢個係大陸音樂平台,專玩3D音效)

功能:下載 片 圖 聲,可選擇保存到系統相簿 or 用其他app打開,下載完仲會彈翻去原本個app,下載完會有Siri提示(你可以自己刪除呢個功能)

遲d加翻個下載Facebook嘅功能

就嚟所有網都 download 到 file

INSTAGRAM一個POST有幾張相DOWN唔DOWN得晒

INSTAGRAM一個POST有幾張相DOWN唔DOWN得晒

之前有巴打 share 過 workflow 可以
呢個你要試試

Down 唔曬

Down 唔曬

睇返之前啲回覆
有巴打 share 過完美 IG 下載器

Down 唔曬

睇返之前啲回覆
有巴打 share 過完美 IG 下載器

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞