[IOS] Workflow 交流區 (2)

500 回覆
24 Like 1 Dislike
有冇巴打識整尺寸換算米?

例如
1.88米 = 6呎2寸

因為1尺12寸
有冇d唔係出6.16666尺比我既apps/workflow?
sorry if 1999
想買down Instagram個d係成個全部梘down晒?
想買down Instagram個d係成個全部相down晒?
有d workflow係widget用唔到係bug定本身setting?
例如翻譯clipboard個字
有冇巴打識整尺寸換算米?

例如
1.88米 = 6呎2寸

因為1尺12寸
有冇d唔係出6.16666尺比我既apps/workflow?
sorry if 1999

Spotlight search 咪有
有d workflow係widget用唔到係bug定本身setting?
例如翻譯clipboard個字

點樣用唔到?跳返入apps?

係widget禁完 佢load一load 冇反應
係app入面用 係有個視窗出翻譯完個字
本身睇開小說,有無可能禁一下就出我睇緊本書,而唔洗下下禁?
本身睇開小說,有無可能禁一下就出我睇緊本書,而唔洗下下禁個睇書app出黎搵?
本身睇開小說,有無可能禁一下就出我睇緊本書,而唔洗下下禁個睇書app出黎搵?

無, 除非你個app 本身有 shortcut入。
Lm學野
Download youtube片個workflow係咪死左
Download youtube片個workflow係咪死左

yes

yes

有冇神級巴打fix到

yes

有冇神級巴打fix到

https://workflow.is/workflows/37c4325dec7f4572be52a028435fe0e7

Try this
無心玩workflow 喇?

有無idea整咩?

有無idea整咩?

其實都無咩idea

yes

有冇神級巴打fix到

https://workflow.is/workflows/37c4325dec7f4572be52a028435fe0e7

Try this

唔得
此POST 己完?
KBM 係咪用唔到?
我而家淨係用緊 facebook video download, youtude download
好多用咗一排就用唔到
好多用咗一排就用唔到

因為個網改左code/api就會用唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞