【多圖慎入】靚靚絲打咁就變光頭!!

943 回覆
3015 Like 81 Dislike
好撚恐怖
不過真係唔好信髮型屋
個次佢話我多頭皮同有少少甩頭髮
介紹左隻洗頭水比我
屌隻洗頭水搞到d頭髮生得勁快,平時1個月先要剪,用完之後兩個禮拜就已經好多頭髮
請問有無介紹
朗尼三十萬鎊週薪有錢喇掛
佢植撚完咪又甩
點解啲洗頭水得返咁少?
屌 開名啦
cls
係囉⋯仲要第一日頭髮係啡色,第二日就變咗啡色
冇哂頭髮對個髮型師有咩好處?
你咩牌子
有人用到甩髮
你生髮多得滯
借呢個post警世:
好多男仔以為自已頭皮有菌走去用去頭皮屑洗髮露 / 不掉髮
用完都仲係脫頭皮屑好厲害,外界會以為自已無洗頭
其實大部分都係洗頭程序太求祈及洗頭水太乾

例如:
我自已就試過所有treasmate既洗頭水,只有盧薈無矽配方+椰子護髮素先唔掉頭皮
頭髮長尤其嚴重,試過睇醫生,話我乜野男士脫髮,當時又有d煩惱俾佢呃左(醫生係呃我)
後來髮型屋推介我轉洗頭水,佢俾既萬寧冇,feel得到既滋潤洗頭水。
而家天氣乾干我都唔掉頭皮,仲剪短d個髮去配合,更開心
個牌子既洗髮水基底已經決定左潤定乾。

ps: 求推介又平又健康又潤
有d友話body shop 姜果隻洗頭水 同埋位元堂洗頭水都ok 有無巴絲打用過?
可能佢洗一次用左200幾ml
樓主死都唔肯講details
咁多人質疑點解用咗咁多一句都唔答
然後就話自己唔係作假
無錯。
植髮只係將啲毛囊重新執位(例如由後腦分啲畀頭頂咁)
可唔可以攞呢支做脫毛膏之類既野
有幾間科技公司有新科技係令你生新嘅毛囊。
不過都重係臨床階段。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞