[I/A] Random Dice : PvP Defense 隨機骰仔對戰 (2) 我粒成長骰呢?

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
隨P ....我唔夠膽入.....
平時PVP 同人地同卡都可以 RAN 骰黎輸.....
D咁運氣既....我PASS ORZ
你自己試下就知.....大概....4-6星爆LV 既死亡配2隻3星到既風....就掃到D細怪.....但係你要諗既係地雷同風打大佬....我見人都係要地雷多....尻放D特別雷黎打BOSS
咁你咪一係....用太陽走風囉XD
一日打一場拎個20石,打到7日座底都140石
下...唔洗一TAKE 過打哂架???
我都係
真有錢 @@
其實分幾日打拎每日任務個20石,都保到100石,咁咪當抽下骰,抽到靚既睇下賺唔賺到,抽到差既都保到d
想問下可以點組?
同埋唔係好明點刷關
暫時用緊 齒輪 交換 成長 祭品 適應
強風 風 冰雪 感染 成長

彩虹色同人地合體,結果變左粒2lv彩虹, 個結果係random?
另外同色既1lv+1lv有時會變另一隻色既2lv
有得避
random dice
齒輪 交換 祭品 適應 差粒小丑

成長就加改電 光 同強風
改電唔識玩
同埋成長果set 仲有粒加乜好
有埋小丑先夠屈
改電痴住光 好勁
成長 光 改電 強風 冰?
頭3 粒膽。後面可自己改
小丑 沙 核 太陽 槍 可以點玩?
沙 齒輪 小丑 祭 換拉而家咁組緊打PVP同PVE
成長幾時先出
彩虹定小醜..
彩虹係百搭俾你合之嘛...
你要合完都係果隻骰 好似係養分
不如個齒輪 換位 轉太陽加 單冰...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞