[I/A] Random Dice : PvP Defense 隨機骰仔對戰 (2) 我粒成長骰呢?

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
試試佢先thx
巴打得500幾都打到上13癲...
齊骰未?
爭3600分個粒暴雪
10000分個粒養分
同埋垃圾 地雷

好緊張
你就好,我尋日fuck draw, 放係度做三日日任唔好蝕咁多算
加油 呢副有望10勝
第3rd要升暴雪 競技場冇幾何打到round4

dllm
回本了
小丑 成長 光 係基本野 唔講了
唔好一有SP開新新骰
要留小丑骰做後備, 隨時變返做太陽整夠4粒太陽
想請教一下太陽骰操作問題
點解見人哋玩可以咁高星咁勁,我嚟嚟去去都係三四星太陽同埋驚熄火
小丑 成長 光 係基本野 唔講了
唔好一有SP就開新骰
要留小丑骰做後備, 隨時變返做太陽整夠4粒太陽
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=37396&snA=971&tnum=4

https://www.youtube.com/watch?v=4s5wfA2q7Fg

睇下你知唔知佢up乜
我就懶, 唔識玩太陽

我ge經驗
6太陽, 互合太陽, 變4/5粒
5粒太陽, 合太陽, 變3/4粒, 3粒就用小丑補充

pve知咩關卡要太陽打boss, 有隊友補下傷害
pvp要自己捉時機
pve唔衝30以上
又好似我呢d懶鬼咁
求其改電算
PVE都可以尖刺,唔難到30,雪轉冰好似好D
496%
大家分享下幾耐冇響卡片寶箱開過傳說
我超過一個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞