政府已經放晒風黎緊必定會23條立法

895 回覆
3703 Like 55 Dislike
今日支港辦同林奠都開哂聲,都9成9會夾硬黎
反而今時今日香港人仲有冇勇氣去對抗先係最大問題
經歷過上年我唔覺得香港人會唔夠膽,只係大家夠唔夠團結
今次邊個做掃把頭嗰份? 唔通林奠攬哂上身?
而家得件正能樣話要立法 邊有咁快
今次又贏咗港共又可以再推

始終逃唔出極權
唔好太過輕敵

支那從來唔係用我地果套思維諗野 佢地情願鎖國 經濟倒退都要保住政權

你話咁做支那人會作反? 唔會 支那人係無論點都唔會反共產黨
香港人真係好忙
唔係唔夠團結,其實好多人除左罷工其他可以做嘅都會做,只不過政府無賴到唔理。

而家情況係對住個無賴用君子方法,所以輸緊。
反送中佢都搞到咁樣
呢一刻再強推23條即係同你show hand
大家做好心理準備備戰啦
其實支那既思維好on9

只要佢唔好搞咁多事, 香港人就唔會反抗
就係因為佢又搞送中, 又搞23條, 先會激起香港人反抗

上年6月之前, 香港人仲係到睇緊蝗劇, 飲緊喜茶
一場送中令香港人反抗
攬晒上身又有咩所謂?
橫掂做臭咗個名,洗濕咗個頭,一於再做埋落去
呢個亦可能係 CCP 睇法

佢地等唔切温水煮蛙
從來冇澳門關係法。
做好心理準備200萬人遊行,無用都至少令武漢肺炎大爆,勁過紐約,真攬炒。

23之後無香港,一係移民,一係做豬。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞