政府已經放晒風黎緊必定會23條立法

895 回覆
3703 Like 55 Dislike
由之前一直聞樓梯響
仲有何已完攪網上聯署

到今日各區唔知做乜突然咁多藍絲廢老擺街站叫人簽名
佢地附近仲有d疑似便衣狗既做保護

呢d警號已經係話俾大家聽23條好快就黎
仲有黑警護航

上年既612包圍立法會
大家既熱血番晒黎未?
希望再一次用人數黎俾全世界睇香港人既決心
簽名換口罩,幾撚仆街
最驚你唔搞
Push
叫班打手表演體制內抗爭對抗未?
哦,一齊玩大佢
不過而家同2003年一樣,失業率準備爆上,爛命一條加埋反送中破窗效應下,正苦仲敢玩23條其實都唔撚用腦,加埋9月立法會選舉,玩23條即係明送子彈。

不過,香港正苦同藍屍真係on9唔係扮
依家係趁西方成頭煙,唔得閒理香港嘅時候
諗住快刀斬亂麻

其實依家唔好講香港啦
金正恩瘋狂射導彈同敘利亞兩度襲擊美軍基地都冇乜有效回應
根本成個西方世界已經煩武漢肺炎煩到焦頭爛額
推呀
所以條撚樣未低調咗,玩靜靜雞,支那已經有任務俾佢
地慘佬第一個叫停啦,你睇下d商場空舖多撚到咁,仲想立23條全部執晒都得
分分鐘出動口罩外交
令其他國家冇聲出
而個政府,咁既情勢仲要攪廿三條,香港獨立真係唯一出路
其實佢而家23條立法
除左勇武仲會出黎
和理非都一定無可能出了
身邊深黃果班而家連食個飯都唔肯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞