利記真係冇冠軍命

186 回覆
144 Like 2 Dislike
咪話就算腰斬完
真係比冠軍佢地
都勁慘囉
咁排名係有 只係未踢哂
咁按照返黎踢都好合適 再唔係咪 4-9名 再踢一轉睇下邊個踢歐聯歐霸
咁樣咪合理
其實只要數字上有可能追到
你都好難就係話拎4-9出黎踢合理
因為本身已經打o左既賽程人人都唔同
打o左弱隊先既咪好著數..
引戰? 你地本來就犯眾憎 引乜鳩戰
話緊你地呢個post冇講 其他post講呀屌 定又其他post講唔計呀屌你究竟係咪on9

救命呀屌同猁講嘢好辛苦呀仆街
唔識同你嘈 當我錯
學上面話齋
照踢又話利為咗攞冠犧牲人命
唔踢又話利有冠就唔理成個聯賽自撚私

呢個post講利冇冠軍命
你又扯到十萬百千里遠話其他post有利唔理其他十九隊
然後話利撚難溝通
你想屌其他post利撚唔理其他隊咪去返嗰啲post屌/自己cap圖開post bin c囉
off晒topic亂鳩咁駁 然後話返人難溝通
你唔可以否定曼城追到嘅可能
踢都唔踢就俾你,公平咩?
利狗係領先咋,唔係你架
唔可以否定,所以一下子而家就一刀切話邊個冠軍邊個第四一D都唔公平
算啦
留番啖氣啦
多謝你
我無咁講過,你認撚錯人
講真 係數字上有可能拎冠既(得2隊)打一場,嬴左就係冠軍

打死無怨
條反利傻鳩好撚激動
講嘢離行離辣,現實係咪油頭大毒撚嚟
好撚慘 好想佢地拎 利申 阿狗
我冇咁好心威脅到我地金盃
反而想利就閉門捧杯,球迷興奮不理禁令到街上慶祝奶野
點夠你地個香檳毒撚毒呀巴打
照下鏡先啦
就講番冠軍命 話猁冇冠軍命但係上季猁攞咗個歐聯 咁算唔算冇冠軍命
英超唯一一隊拎唔到最後冠軍嘅聖誕冠軍 仲要三次
到今年差唔多99%攞到英超破魔咒 點知爆單武漢肺炎出嚟

另外2016輸兩個決賽
2018輸一個決賽
2019英超輸一分
2020輸社區盾 英超放甩晒排第一 但可能腰斬唔計
呢幾年有邊隊同冠軍擦肩而過嘅次數多過利物浦?
有冠軍命就唔洗4年內衰6次啦
對猁無好感 但啲反猁唔該咪咁核突好無
贏成條街都話猁拎冠唔公平 我諗班鏝狗fans都唔會唔gur啦下話 成班怨婦仲要死口都話鏝仲有得爭
是但啦 能者居之姐 咁阿記真係踢得柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞