利記真係冇冠軍命

186 回覆
144 Like 2 Dislike
咩料呀
我無惡意咁講
你無端端話我on 9做乜9 ?
照踢又話利為咗攞冠犧牲人命
唔踢又話利有冠就唔理成個聯賽自撚私

反利又贏
你反利咪隊隊都唔同意囉
獌差3 分有歐聯

Sheffield united 狼隊差兩分有歐洲賽

仲有leeds, 西布朗 同 排3-6
上英超係天價
肯定贏到
你有預知能力定時光機呀傻仔
係你話唔好意思拎姐
宜加就係同你講機會率幾高 拎得起有餘啦
反利反上腦
你支持猁咪隊隊都同意囉
最好唔洗踢就比晒英超,德甲,意甲,西甲,港超,歐聯,歐霸冠軍,比埋歐國盃冠軍猁好唔好
咁洗撚比賽呀
每季剩係比機會率高既冠軍咪得囉傻仔
又見到你 喂喂喂唔係話英超勁過西甲咩 點睇你愛隊比西甲踢走

其實係你地班猁講到攞咗冠就得 成日話拋廿幾分廿幾分
係呀 個冠係你地呀 但係都要處理埋其他隊架
成日講到踢埋呢2場就可以停 好似全世界要就哂猁咁
宜加講緊現實利物浦領先緊22分 剩8場 個情況係得1隊追到利物浦
你無啦啦講乜撚野其他比賽
屌你勁過福爾摩斯
講緊宜加頒呀傻閪 你拎pre season黎比做乜撚野呀
腰斬就腰斬硬架啦
利冇咩意外就會俾個冠軍佢地啦
但分數上仲有得追(雖然好低機率)
但聽落仲係有少少名不順咁
你知利習慣季尾自爆架啦
N年後點都會俾反利拎番出來話未踢足賽程個冠軍服唔到眾
發哂爛渣咁九唔搭八
好樣衰呀
我只係問你依家係唔係100%猁囉到冠軍先
利記英超(腰斬)
"Manchester City manager Pep Guardiola has announced that the Premier League is over this season and Liverpool are the new champions.

Premier League is over, Liverpool deserve the title. After so many games, the lead is as it is because they deserve it. I wish we were closer to Liverpool in the standings. The FA Cup and the Champions League remain."

宜加係講緊其他隊會唔會同意宜加頒既原因喎 洗唔洗睇下引用
笑緊班柒頭猁喳傻仔
好似係d猁迷恨冠軍恨到傻左
講真鏝有權反對架
同埋歐洲賽席位、升降班全部要講掂數有難度
英超19隊應該只有獌反對

但有資格反對既得獌既同市死敵鏝城

敵人既敵人
個大陸仔落難王子好撚柒 好心咪撚再兜啦肉鳩酸
笑咪笑 笑果D先on9
有D人係咁抽利水話佢地為左冠軍冇人性/比武肺搞到冇冠軍/有冠軍都要閉門頒獎
明明利都係因為支那中共先受害
成日話fuck china但又要笑利, 即係為左抽水所以比支那害都係抵撚死?
咁撚惡呀
一唔同意見就話人大陸仔
d口吻十足十d廢老藍絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞