【全球排中】倫敦響起「Fuck China!」號角聲

473 回覆
1650 Like 5 Dislike
若然咁樣先燃點起ANYWHERE BUT CHINA, 我唔介意同成個亞洲一齊攬炒
外國人點分 香港人同中國人
Yup
所以不嬲有人話我歧視中國人,我都會好開心
有冇得買im from HK 或HK is not china既tee
幾時有Fuck China T-shirt
幾時有十字軍、八國聯軍東征支那
所以國際戰線要盡做
Idea幾好但係個抽氣扇...
人地撚分到
你分到美國白人原種係德國定英國人未?
算數喇
香港人有乜咁特別, 咪自視過高
FUCK CHINA
bob叔
驅蝗行動升級!除左自由蝗,仲要驅埋腥港蝗!
無所謂,香港人無乜特別要人去分
推爆佢 足球又冇 籃波又冇
Tom Hanks又中埋
正一地球毒癌
Fuck Chinese
唔好意思,借一借個位,因為好緊急

大家係咪忘記左死去嘅手足???依家連登5毛係度恥笑緊我地手足呀!!!

強力要求美國聯邦調查局派FBI專員正式調查關於香港2019 6月至12月所有來龍去脈 包括被失蹤和無故地出現頻頻的墜樓和墜海屍體的事件 找出凶手和一概有關連的人士作出拘捕 以及送上國際法庭受審 得到應得懲罰 令無辜受害死去的和平示威者得到安息

https://petitions.whitehouse.gov/petition/hong-kong-people-strongly-hope-usa-can-send-fbi-commissioner-formally-investigate-all-suspected-crime-jun-dec

簽名唔係無用,就算係小小嘅力量,都要為死去左嘅手足平反,即刻同我簽爆佢!!!!!!
Chinese 係nationality
係要fuck China man
最仆街係大把外國人唔撚分支那香港台灣
唔排華 又話大愛左膠
排華又話會搞埋香港人
你地想點撚樣 呢個世界邊有野係完美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞