【全球排中】倫敦響起「Fuck China!」號角聲

473 回覆
1650 Like 5 Dislike
fuck china
藍屍或義和拳張獻忠本身亦係支那啵.
下次發夢可以一齊fuck china
全球排華,正式開始
Hong King is not China
段片入面唔係雪山獅子旗黎架咩?

圖博人
係時候全球登報
鐘聲響起Fuck Chi的信號
在他生命裡
仿佛帶點唏噓
咁提升返香港人競爭力啫,大家樣學歷,如果價錢問題未齊齊adjust
無錯 在所難免
希望你係隻副車
大家要帶頭圍堵中共,要做到以下依幾步
1:係Twitter 分享防疫心得俾外國人
2:進階地整英文文宣,講述香港人的防疫工作點有效率(重點係solidarity)同埋有咩困難(柒婆唔封關,妖魔化罷工嘅醫護⋯etc)
3:聯合台灣人,輸出台灣-香港抗疫模式,拆鳩細衛大台,講解台灣點咁成功阻止疫情蔓延。簡而言之即係:疫症當前,政府強硬救之,若不言,人民自救之。
4:將矛頭指向中共,指責pandemic 嘅出現係因為中共世衛合謀,阻礙真實資訊流通。
以下本人列出三點要求
4.1:習近平必須向世界道歉
4.2:中國必須向世界所有受影響國家賠償,各國應聯合追討
4.3:譚德塞應立刻因抗疫不力而解除職務,然後提出要求重組世衛,調查世衞內部的勾結情況
5:聯合世界排華力量,要令人盡可能唔排擠自己就必須要人識分中國定香港人,而依一點就係由政見立埸去分,先由用廣東話講「天滅中共,全黨死清光,電腦大爆炸」(生鬼D)開始,因為藍絲D死仆街多數唔撚注意衛生,仲要同外國小粉紅同出一轍散播美國播毒陰謀論,要放大政治立場決定文明程度、衛生程度依一點,形成「反共者就即係有高度衛生意識,有同理心同有人文關懷」的觀念邏輯。
6:最後就係要教曉世界信「共產黨一成,焦土即迎」的教訓,中共=唔可信,毫無底線,世界應不再忍讓或妥協,應採取強硬政策回應中國,保護自由、民主等任何一個地方要建全運行都需要嘅核心價值,帶出Free Hong Kong嘅主旨(仲有Tibet,新彊等)

有用就share啦,已經唔長㗎啦!
但經濟上要有人贏,當然會有人輸,個個average , 邊有得知邊個勝利者. 咁個經濟同社會都自由, 生存到今日自有佢方法. 上流大商戶都係得佢自己得益, 其他人都suffer 做佢奴隸, 佢先成功到, 適者生存. 商業就係咁行 .
得個up字
香港人搞個全球fuck china遊行
G持
教完人地懶得理
個問題係外國人懶得理
教完唔代表明同要人地識
一個係教,一個做學only
can try
fuck china
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞