呢條ibanker 好靚女

771 回覆
180 Like 833 Dislike
係呀不過坐得頭等嘅人本身都會夠錢租私人飛機,所以好少聽人講夾份
Google左一下28人 80萬
如果搞旅行團係架飛機群P扑野應該好多人參與
諗起都淫亂
mmc英文已經好好又自然,好過呢條女
以前係倫敦見過,太瘦,係瘦到你驚,平日影相已經拉橫咗,真人人骨咁瘦
超級有錢女,香港人,陳瀅個ex之前同佢拍過幾年拖我記得。
何家有錢好多。
佢係香港係top to second tier,何家係亞太top tier
賭王呀屌啦星
何超連由佢老母大肚果一刻已經全球華人報道
呢條女無人開post你撚知佢存在
究竟條女會唔會屙屎
成班連登仔見到ibanker,靚女兩個keyword就狗衝入黎
會,但呢個post內嘅連登仔連聞佢D屎嘅資格都冇
呢幾隻字都唔明你入財經台做乜鳩
Om9 少陣啦!你入成人台係咪條條av女都識晒啊
400k?你講緊一程?
來回新加坡都要近一球啦
首先3萬係坐唔到頭等
來回日本起碼6萬,自己check下

而且4個鍾機程係好短 亦得一餐食
窮撚撈晒荷包底坐4個鍾頭等真係得啖笑
藍屍嚟, 唔好再開post吹奏啦好無
連呢啲唔出名嘅有錢人都咁有錢,可想而知真係出名嘅有錢人可以幾有錢,我地唔會想像到
難得第一張相有啲mk公屋妹既味道
應該唔係我,我未vote
咁又唔一定完全正比,唔同層次的有錢人都有人作風高調有人低調
咩料
一條藍屍支那雞推到30頁
仲話想光復香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞