呢條ibanker 好靚女

771 回覆
180 Like 833 Dislike
目前,此樓宇全部由恆隆地產持有,為同區少有的出租豪宅。
全幢為租賃物業
有段佢既訪問,聽落似係講開廣東話
https://www.youtube.com/watch?v=B8Dg18g2rTA
光復香港 時代革命
但SSG係distressed strategy界好撚勁, 之後跳去邊都得
同埋可以做夠5年開始有B/SHARES 會超過SELL SIDE
夢寐以求既公司黎LOL
個PAY係2年前,唔知依家會唔會唔同左, 因為呢2-3年個FUND 個performance 超好
你屋企應該都唔細
原來佢d fund玩Distressed debt
咁佢堅喎真係
做既野好唔同, 佢地可能要諗好多買完distressed assets 之後點將佢monetise, 例如佢地會買條liquidating 緊既印度debt, 要好清楚人地國家個 Debt Resolution Framework, 然後清楚D asset之後點拆散黎賣, 賣到幾多(valuation)

PE 通常係買完公司返黎set plan, manage, exit, 雖然都要知道distressed situation 但同真係distress strategy 既fund比我感覺好唔同
佢中學讀張祝珊架
DNA circle 果條片
SSG係亞洲數一數二最大嘅special situation fund(主要做distressed/restructuring/NPL),但最近被外資pe收購左

pe依行賺得多錢,最緊要你個fund return高然後分carry
Must be ABC
佢有錢d定何超蓮有錢d?
我香港出世都跟老豆姓chen
Chan chen真係可以用嚟分咩
冇波
做乜事係甘推呢條女
食物鏈高層
連登仔 有錢係女就話酸又話羨慕 咩手足係咪紅底都唔記得哂
人地已經夠班溝賭王個仔啦
人地返工咋, 屋企點會咁樣影,仲要著到成隻雀咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞