[實況][劇透]寵物小精靈 (12)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
邊本日本雜誌話阿Go收路卡呀

拜託各位唔好再覆條賤種五毛好唔好?
我見佢其他po都係單機
再睇多次dp最後打真司 同樣激動
烈焰猴算唔算係唯一一隻火箭兵團撐既小智小精靈?
火斑喵算唔算
大師兄係真心正
真司都算係最仆街既宿敵
Admin Bam咗件搞事五毛
(啲引用部分直頭唔見晒佢嘅蹤影)

可以收返紅字Part唔駛放上去下個Post嘅頭Post
費時嚇親其他新入嚟嘅人
(除非再有五毛入嚟搞事而又Bam唔到, 先至再放)
第一次目擊admin ban人
admin做得好! admin萬歲!
估唔到會bam
admin幾夠薑,話bam就bam
其實好似對戰玩家
我覺得真司見隻野廢會放生點都好過小豪捉完放電腦
可能Admin都係寵物小精靈fans
影帝都會撐架
話自己成日train影帝,如果輸咗,佢哋都會冇面
經驗值外判
火箭兵團好人黎 成日比人誤會晒
唔覺得真司仆街

佢係就係放棄左小火猴,但未至於始亂終棄,係佢有要求有執著,只可以話佢地八字唔夾

真司係一個好嘅對手,手段冇阿蘭咁鳩屎先
阿蘭根本侮辱pokemon 戰鬥,用一擊必殺打死左黏美龍,仲要扮到好有技巧贏小智 不過佢沒對d 小精靈唔好。

小火猴用唔好係真司既問題,小智反而係用得好。真司輸左比賽,仲將問題諉過於小火猴。
但係真司都未算唔錫小精靈既人佢啲寵都好聽佢話,雖然有時係會走出去幫草苗龜
真司棄,小智取
而且小智用得好,都係編劇所為姐
正如阿蘭用外掛都係編劇所為

兩者相比阿蘭真係仆街死
阿蘭直頭得罪fans,仲比佢出場咩
最後打完6v6真司都諗住行埋去讚大師兄 都叫好嚟好去
雖然同小智嘅理念唔同 但係到而家都覺得真司係寫得最好嘅對手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞