泰式酸辣湯》WHO會議 泰國代表狂嗆主席與譚德塞

97 回覆
763 Like 2 Dislike
終国搞到個party咁串,仲點玩一帶一路?
好波
完全駁唔到
大陸人口講罷去 身體卻很誠實 驚閪

呢條痰得菜,面皮厚到仲可以拍手掌。
真係人無恥便無敵
狗嚟咋
condom嚟咋
以支共習性,理撚得你
件制服?
秦國代表好波
佢實係泰國連登仔委派既
痴線串能到...
真係句句咁講
啲口音真係好好笑
In咪d日ly!
佢哋政府內部好多奶到雪雪聲,一班泰國佬好似一大堆av男優圍攻一個女優咁,圍攻小習,小習全身地方都被泰國人享用,泰國人一面奶啜含一邊嗌爽。

不過總有另類。

另外佢哋民間都有人對中國人有不滿, 最主要都係因為旅遊嘅影響, 之前睇過一個泰國討論區, 有泰國人開topic教人哋分香港人同中國人有咩分別, 跟住冇耐好似因為鬧交剷咗嗰post, 有啲人話中港人喺行為上係有明顯嘅分別,香港人九成係唔會周圍屙屎屙尿, 雖然講嘢係好撚七大聲。但有啲人就覺得兩者根本就差唔多。
push
正解
叫大家去武漢北京開會

陶傑啲frd
柬埔寨有啲嘢都仲係靠日本, 只不過近呢幾年大大咁樣向中國靠攏, 一啲中國投資興建嘅龐大,令到好多人會好容易將焦點放咗喺嗰度,產生咗一種感覺,覺得柬埔寨完全靠攏中國。

柬埔寨好多公路,建築,甚至佢哋體育運動例如足球嗰啲都係同日本有好大嘅關係, 佢哋有一個職業足球聯賽, 叫做柬埔寨職業聯賽, 我有好多日本勢力喺入面, 曾經係好多日本二三四線球員去落班嘅地方, 甚至係一啲喺日本冇踢過接波嘅球員會去到柬埔寨嗰度實現佢哋自己嘅職業夢。

前日本國腳本田圭佑選擇教柬埔寨國家隊, 多多少少同一啲政治關係有關, 中國同日本一向就係喺東盟一嗰度拗手瓜, 柬埔寨呢個國家都係佢哋嘅角力平台。

柬埔寨嘅政府唔會咁傻㗎。

而家咪同一個av女優大戰兩個男優一樣, 兩個男企喺左右, 女優含左邊, 雪雪聲, 右手幫右面打飛機, 必要時咪會轉下位囉。

事實上佢哋都係食緊兩家茶禮。
佢個樣都有d 似才子
泰國良心!
我以為一帶一路之後,泰國已成中國其中之一的省份,就如馬來西亞及新加坡省一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞