對'四眼姨姨話佢個朋友831個日係太子站俾黑警打死左'一POST有感

86 回覆
30 Like 4 Dislike
原文
http://lihkg.com/thread/1577080/page/1

簡介
9月6號晚HKFP訪問左一個四眼姨姨
四眼姨姨話佢個朋友831個日係太子站俾黑警打死左
佢朋友父母好大年紀
去差館要返個女條屍個陣俾黑警軟禁埋

但其後四眼姨姨9月7號有條好可疑既聲帶同相流出
把聲係四眼姨姨用生硬帶驚恐既聲線話自己都係聽返黎叫人唔好信

但整POST最大重點係當時的流出相

1 呢一個A4 PAPER加電腦特大字係香港警魔記招展示證物的方式

2 極可能四眼姨姨遭香港警魔捉走毒打同侵犯後迫於無奈錄音,語氣感覺到好驚慌

3我同意原POST推測四眼姨姨已遭毒手
push
一張電腦印既紙就係證據
聽人講
聽朋友講
人名無咩都無
831成半年
如果真係出左事
受害者家屬唔搵記者?
屈黃店,郁黃色經濟圈,散水撚,叫人唔好捐助政治受難者
啲證物相一出嗰下我諗大家都知咩事
連登就係多你呢d人
入post睇下入面講咩啦
淨係睇topic
係囉 好似彥霖媽咁 搵咗葛珮帆
所以葛珮帆都係on99
電腦印既紙完全無價值
乜撚嘢事jer你?
懷疑下都唔得?
你要真相定要自己啱聽嘅謠言?
證實唔到都要鳩吹
你同藍屍一撚柒鳩樣
就係呢位四眼姨
佢都係"聽人講" "朋友話"
照計無乜生命危險
使撚嚇到縮
好似彥霖媽咁唔露樣
玩A4紙
仲好記得錄音把聲

根本就係迫住照稿讀
#12又有五毛狗頂上

果條友開post抹黑白人
http://lihkg.com/thread/1890609/page/1

大家知唔知外國支持香港的議員都係香港人口中左膠
點解帳號紀錄有可疑我去質疑 會員愛是永恒張學友 就話我jer住人, 話我衰過藍絲

而我查到呢個會員曾不停鼓吹敵視白人
香港抗爭的最有力支持就係美國, 當日中共召集武裝部隊於深圳想直接屠城,大家想下係邊個國家阻止

次次一講香港警魔暴行就有大量呢類人干擾, 嘗試製造無謂罵戰轉移視線,我一直相信係有組織行動而涉及金額應該唔細
當時我都係覺得佢道聽途說玩大左

而家都係

樓主係合理懷疑,但我都有合理懷疑
你的理據呢?只係覺得?
Push
Push
推咗先
樓主幾個Post 都好有用,有冇地方整合,可以一次過睇晒,睇連登太碎片化
人血饅頭又出現了。
呢個我都研究過,但會篤灰的平台係有唔少
例如yahoo,google系列
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞