對'四眼姨姨話佢個朋友831個日係太子站俾黑警打死左'一POST有感

86 回覆
30 Like 4 Dislike
你都幾攪笑,大大路一個呀禪口 upup 已經可疑,佢 up 完你聽到咩情報?我朋友 點解唔搵社工搵議員幫手 而優先對人 9 up, 對人 9 up 仲要咩情報都無,名姓名年齡乜 9 線索都無
同埋你個 123 。我夠懷疑佢仔女見佢玩大左幫佢錄段音澄清,唔出樣減低比人起底機會,再潛水。

我 100% 信浮屁跳樓都係黑警做,而唔信呢位女士有料到
假到仆街

唔該俾d心機整

想信都信唔落
所以呢單野一定要傳開
太少人知呢單野
俾你班狗殺晒咪冇囉
見到你出現,就知樓上嗰隻係狗唔係五毛
佢係狗,建議中宣部香港公安分局唔好再用啲白卡
Push
殺咗幾多個?點樣殺?
印象中最可疑係幫佢翻譯既男人
有少少記憶
翻譯男係譯錯亞姨講的野,呢點可以賴英文差

但翻譯男我見住係一路怒啤個亞姨
等於高叫黑警強姦會怒啤的通常係狗或深藍走狗

深藍走狗照計唔會幫手譯
應該係便衣警魔見條街太多人唔方便立即出手殺人而扮幫手譯控制場面
怒啤人就係因為狗性難改
嗰段聲帶有個位幾可疑
明明嗰姨姨英文差,但佢又無啦啦用咗fact check呢個字,但最有問題係佢又將fact check讀成fc
有 絕對有

證明佢都無法見到真人 真人已經死亡

如果彥媽仲在生,自然迫到佢寫張野,但咁都無做,證明人已經死左
個翻譯男人係狗?!
一個post 就引左咁多隻5毛狗出來
Block 極都有
每次依位樓主下面都會有大把五毛狗/警狗
證明睇五毛狗/警狗勁驚真相多啲人知、去諗
你收皮啦啊sir 我屌您老母
按常理 中年人一般唔識打字
通常係手寫信連埋眼鏡 影一張
到比人

因為怕比人搵到用打印紙
係謹慎既人會做
自然即使見到記者都唔會接受出樣訪問

成件事好唔合理 好多好突兀既地方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞