正式宣布 防彈少年團班fans玻璃心世一

469 回覆
435 Like 115 Dislike
男人嚟?
army
我係soldier阿
on9當有趣
sor9 勿負皮干擾運作
士可殺,不可辱
ARMY全面出擊

唔覺
係男人
下有咩問題?本身就係講緊笑,乜撚嘢叫笑得有point啲,使唔使做埋資料搜集?
香港真係唔少你呢啲人
自己攻擊完人人哋有意見 就調返轉話人哋「乜你咁唔講得笑㗎」
將心比心識唔識? 咁你而家句野講咗出嚟 又真係影響咗佢哋啲fans心情

係你可以話佢哋小氣 但係你唔講開頭呢句野點會發生咁多事 仲可以將責任推落人哋度 Blame the victims?

睇嚟你過多廿幾三十年都係廢老一條
香港真係唔少你呢啲人
自己攻擊完人人哋有意見 就調返轉話人哋「乜你咁唔講得笑㗎」
將心比心識唔識? 咁你而家句野講咗出嚟 又真係影響咗佢哋啲fans心情

係你可以話佢哋小氣 但係你唔講開頭呢句野點會發生咁多事 仲可以將責任推落人哋度 Blame the victims?

睇嚟你過多廿幾三十年都係廢老一條
你真係收收皮先啦,平時睇啲地獄meme笑得咁撚大聲,辣親你班主人就跳出嚟企道德高地,更何況唔防彈不嬲都講開,係你班追星on9仔玻璃心咋
我又唔係army 咁佢哋叫得做fans 就梗係玻璃心鍾意護主㗎啦 你自己追吓Post 睇吓波台班弱智狗小學雞之後做咗咩 可能睇完你都會覺得班初中army打吓口水戰其實冇乜嘢
Instagram 唔夠人講返黎連登圍爐?
所以咪話講野要有point囉
講笑講野講乜柒都要有文有路啦
係咪你平時講野慣左唔用你個腦?
講笑就可以唔合理?
何況佢挑起左咁大個爭議
咁好明顯佢句野出現左問題啦
你正正常常咁講啲合理野
無人會同你撐到咁硬
唔係話要資料搜集
係講野要經大腦
有point既意思係講嘢要經腦
你講出黎有人正常咁接受到
呢啲叫意見
你講出黎唔經大腦
呢啲叫感情或者偏見
所以話思想唔撚進步
淨係識做偏見撚
咁你接受咁多年西方教育係做乜撚?
講咁多野我都無提過BTS
因為根本唔關佢地事
係你地咁鐘意唔經大腦咁講野
點解睇完完全唔明做緊乜鳩
吓 樓主唔係想引戰恥笑下人咁開呢個post做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞