正式宣布 防彈少年團班fans玻璃心世一

469 回覆
435 Like 115 Dislike
發現到謬誤喺邊了
大細路唔算係諺語
唔存在特定意思
所以當你提出「知否」做命題
其實命題本身就無意思的
其實真心我覺得如果可以撇除對Kpop 嘅偏見嘅話去睇佢哋 我覺得佢哋真係一個幾唔錯嘅團體
如果佢哋唔係韓團係歐美團嘅話 我諗你哋都唔會咁樣講
波台狗成班反社會人格唔出得狗竇㗎
所以咪話你係小學雞囉 上一次同人坳比人咁樣捉字眼都唔知係小學幾多年班嗰時
如果係同語言界限無關
即係你既語意入面自定咗一種同語言分立既定義?

第二條命題:
心智發展同年齡無關,你指既係年齡本身唔會焗限心智發展定點?
平時波台係連登圍爐鬧CCTAI就會幫手踩多兩腳
而家衝出左連登個小圈子去到IG
開埋哂D類似鑽石山點解無鑽石,將軍澳係咪有將軍之類既小學雞問題
你叫其他人點幫得落手
最核突係波台有班人輸唔起開埋哂堆假AC係IG到圍爐
平時堆KOL就成日俾連登仔抽水講呢樣講個樣
波台第一個想做KOL既人唔夠一個禮拜已經俾人圍屌
要做attention seeker好簡單
個個post開哂同kpop有關既一定日日有FANS入黎屌鳩你
維根斯坦張phd都係咁嚟
你小學已經睇緊?
你咪繼續喺度拋書包九唔搭八囉
波台狗學咩人扮理性 琴日你咪仲係喺度同班army 小朋友齊打交 鬧到面紅耳赤
本質上唔存在「扮理性」的
如果我無甚感受
咁已經係我既感受
如果你唔知我係扮無甚感受定真係無甚感受
你只能夠基於未知去討論
何必樹敵?
好撚無謂
見到個ID名就覺得係波台有個類似既名
Btw個人係存有理性同感性的
所以就算面紅耳赤
喺存有理性之下
其實係唔存在扮理性的
你可以話固作冷靜
不過唔你捉字眼了
費事比你鬧
問下慈禧太后囉
點解表演個時擋到
打八國聯軍時擋唔到
咁嘅玩笑話唔尊重
成堆傻狗fans,不如問下你地個主人bts介唔介意啦
連登仔見而家淨係鬧黑警,藍絲太無聊
搞下啲後生仔同自己人先
反正批鬥自己人爽啲 又好玩啲

喺藍店返工=喺黨鐵返工=公墓園=狗
https://lih.kg/1910036
咪就係我嚟
開呢d post真係好撚無謂,引撚晒d 0.3/PR推
又可以製造分化。
不過開post果d撚樣都可能係0.3/PR
利申:唔係話樓主
用返波台logic
唔抽阿車曼利水
唔通榜尾個幾個隊水
咁邊引到人睇
講得無錯
唔熟波台,剩係知咁樣好撚無謂
上個連登都要分台勢力真係得啖笑
高汁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞