[HK] 電腦賣物交易所 [$] (14)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
你個名
放 ASUS VG278QR 只用過一日 3/30買
發覺唔岩用 1500 $ 有單有保養
放9700k, 自己出價
有盒有單上年7月買

@d15hkg
放 Acbel i90m 700 w 80 plus $300
冇盒有單
大約幾錢合理
利申想收
巴打會唔會再平d
見其他巴打講可以低d
呢堆野散晒黎賣會賣到$1800,
佢成套放再減$100都算合理價
不過當然如果成部收黎自用就戇撚柒鳩,
拆散只要某D當零件用就可以,
2012年既產物,用左8年,已經五勞七傷,
由其顯示卡,HDD,火牛呢幾樣野
巴打1800有冇興趣
Hdd先兩年先買
其實都冇乜拎嚟打機
平時都係睇下片上下網咁
How much
有興趣

Corsair RM 650x/650W@ Fully Modular 80 Plus Gold ATX $400

Intel 600P 256GB m.2 SSD $380

Corsair Hydro Series H110i Liquid CPU Cooler CPU水冷 $550

Gigabyte Aorus GTX 1080 Xtreme Edition 8G $3200

Corsair Vengeance 紅色 16GB x 2 3000C15 DDR4 $1000

全部100% work 主機上拆出泥
全走5100
https://t.me/stuffselling
放 i7 2600 $400
https://t.me/fung2000
收一部電腦主機
淨係玩下lol,睇吓片
預計3000蚊到
留tg
收1050/1050ti
平收一張1070或1660s

400 inno ichill
你可以逐個部件搵最近半年既二手成交價去判斷呢件野值幾錢既
我好耐無留意呢啲舊件既價錢啦
呢件野我真係要收既話1500 到掛
賣既話就高2-300
總體嚟講都仲係個range 到既
但就一定唔係好似某巴打話500$ 賣到都要偷笑
粒u值$500
放lg24mk600m 9成新 4月頭買返黎用左3星期 有保
ASUS 1080ti (好新淨)
無保, 有盒, 配件都齊
巴打放幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞