[HK] 電腦賣物交易所 [$] (14)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
I7 4790 + 12GB DDR3 RAM (一條8GB kingston 另一條好似係samsung 4gb)
$1000

另外有塊有問題既gigabyte h97-hd3 如果你想要既可以比埋你
塊野既audio port壞鳩哂 (屌你用都未撚用過就壞哂, 以後唔撚會再買技姦)
個LAN有時BT好大流量/連好多個port既時候會hand
其他野應該都正常

有意留TG
咁幾錢先合理?
後尾冇賣等amd出新u
再自用咗幾個月
有價無市,$2000我會買3600+b450m

兩張display cards

1. 三風扇. GTX 960 唔記得左牌子

2. ATI 6850

tg : bn4300 出價thx
放 Logitech G512 Carbon RGB 機械式遊戲鍵盤
Romer-G 線性軸 (Tactile)
全新 $500
tg: grass0815
想賣機 MacBook Air 2020 i5 16gb ram 256ssd 大空灰
4月14收到機 原價$9999 只開盒 冇出街 冇用過
$9499 交收 有意留tg
肥花放9299 2舊水都呃?
放 Team DDR3 1600 4GB x 2
有意tg:arballchu
唔平過街價1000以上(9折) ,人地點解要冒風險同你買
放 gigabyte rtx2070
冇單冇盒當冇保賣
有意 tg我 https://t.me/B19193527
傾個好價錢
前排先有老鼠貨2070
唔好咁篤穿人
果批唔係GALAX 2070 SUPER?
重放r5 3500x
Gigabyte B450M Gaming
ADATA XPG GAMMIX D10 (2 x 8GB) DDR4 3200 Mhz C16 16GB
3樣用左冇1個星期有盒有單有保養
放$2300 元朗交收快走$2100
收貓頭鷹風扇
原價都係2100 點解要買你
Sorry 唔知上網價 上星期自己買料買左成2500到見唔啱用先放 咁改$1900
我有一張570
收一張1050/1050ti
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞