[COYS - 熱的後防性感很多人call] 熱刺球迷吹水區 201

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
意粉free transfer??
似啦,印象中之前都係傳幾M,但都賣唔去
之前傳過去做米盧列隊友
不過人地比唔起錢
意粉提出左好多個人要求 例如叫成家人搬去比利時 人地頂唔順最後買個另一個
再見啦
又可以玩多次1換7 抽抽樂
荷b仔係咪無得註冊杯賽?今晚無份?
[@TeleFootball] | Tottenham Hotspur head coach Jose Mourinho will only have £50M to spend in the summer transfer window, if his side fail to qualify for the Champions League next season.

Although Spurs also can raise money from player sales to increase their budget.

#THFC #COYS
熱刺超市大平賣
再黎消失的50m
利維做生意好少咁樣輸
依幾年輸撚左幾獲啦
會唔會同隊波傾緊合作 啱啱先送咗個U18過去同一隊
今晚有科就睇
下季科有戴bra就睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞