[國際線]其實我哋應該眾籌捐款支持韓國人民抗疫

59 回覆
40 Like 13 Dislike
顧唔掂唔係因為公嘅問題,係政府問題,冇物資問題,唔係錢啊,而家講捐啊on9仔。
支持,我相信有人搞就有人捐,爭咗多定少,其實無論多少,只要韓國人收到心意就得。
哩啲嘢其實要做,對國際線好有幫助。
唔可以冇公關。
Push!
「為左手足,我地一定要鸁!」

[真核彈,攬炒好唔好?] 立法會過半,就可以解散政府,唔洗分組點票
https://lihkg.com/thread/1905314/page/1

一堆惡法排緊隊上立法會,連登仔:攬炒,唔好選。
辱警罪 禁蒙面 國歌法 23條 網絡23 網絡實名 禁罷工 拆關口 改議規
https://lihkg.com/thread/1899255/page/1
認同形式上要捐錢,因為唔少韓國人有支持過我地
耿爽呀
所以其實我想推到韓國文宣組入黎
不過P牌推唔到
駛少少錢可以落人面有乜所謂
都無計,呢場運動韓國真係手足,今次捐錢一定要報恩
捐條毛 人地大把錢
係個on9總統奶共
真,幫過我哋嘅就要幫返人哋
咁先保持到connection
亦都方便遊說其他本來觀望嘅人選擇落注喺我哋度
韓國官方同民間兩個唔同態度wo
總統奶共咪捐俾民間囉
人哋幫過我哋就要喺人哋有麻煩嘅時候支持返對方
就算對方有錢都係一種實在嘅心意
外交要喺適當嘅時候賣人情
支持
又係呢啲言論
呢啲拉攏嘅嘢係一定要做
唔好一味話捐就捐,捐完有無人跟進情況?
條數係咪透明公開,以防有人落格?
同埋有無成果、有效?

要搞就以抗爭者之名義做,咪撚俾港共政府同藍絲沾光

Btw, 南韓政府咁撚廢又奶共,捐款係咪幫緊佢地減少民怨
毅進星 100
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞