黃之鋒 : 唔好再去建制Page俾嬲嬲 thx

381 回覆
2305 Like 13 Dislike
可以順便report埋
Push
同連登on9 post一樣
直接無視
Reminder
真.....

但係港豬們都會繼續 以為比完嬲就贏左
Push
係要駁下先安樂
Yes
你日日上黃youtube channel見到dislike 多過like, 啲comment又屌自己, 你都唔想再睇啦
情形就同呢個post講嘅一樣道理

( 新聞 ) 任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂變相幫助推呢類 post 洗版。

真係忍唔到要覆既, 就用不推文回覆

無謂畀個標題浮面。

----------------

收到! 標題同內文都會review

--------------

其實最好都係唔好覆, 由佢沉。

因為就算你用 不推文回覆 覆咗個 post,
佢就有機會用 推文回覆 咋啼駁你,
咁個 post 又有機會浮返面。

( 新聞 ) 任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。
https://lih.kg/1884227
日日post都仲係咁少人get到
偏偏連登好多concept撚,堅持要同人拗point,好似以為可以憑一己之力改變全世界思想咁
喂,五毛黎架,人地受薪黎搞事架,你寫得幾好咪又係幫人上熱門

https://lih.kg/1884227
unreadable呀ching

睇到眼都花
頭3 秒拎唔到重點就gg
咁你令佢readable一啲,
thanks
唔識呀, 我主要係twitter玩

del左兩句分享自lihk
再減少double spacing先
情形同 屌住睇cctv劇一樣

呢個o唔ok ?
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞