黃之鋒 : 唔好再去建制Page俾嬲嬲 thx

381 回覆
2305 Like 13 Dislike
咁多人而家先知根本係入都唔應該入去,冷處理
任何平台report都要係一個人直接post舉報link,唔係入去個page先舉報
Push
Pish
你係咪誤會左gphone意思,鬧當然係一定要鬧
反駁建制派既謠言係一定要做,不過同時唔可以令到藍屍page曝光率增加。

睇你點取捨得失,雖然你好容易鬧贏對方,同時藍屍個page曝光率增加易左出現係fb廣告位,吸引更加多入去睇藍屍page

正確做法係睇議題、睇對方身份紅唔紅,孽瘤柒婆呢d直接屌到上新聞版效果最好

其他不知名垃圾藍屍就cap對方圖再係自已陣型反擊。
一來唔驚對方刪post改post消滅証據,其次係人地主場下面留言搞辯論本來就係好不智
其實入去鬧建制只係宣洩情緒
順便當自己做咗野
畢竟負擔嘅人就係咁無力
講左好撚多次

都仲係咁
冷處理冷處理冷處理冷處理冷處理冷處理
睇下邊種喇,有d情況唔係純粹發洩而係政治操既手段 例如反建制廣告商鬧佢係有實際作用真係做到野

到有重大議案果陣你唔去洗下版推上報,係反映唔到市民民意既憤怒
我有follow淫賤聯個page,今日啲post果然見少咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞