iphone SE 係史上最佳手機

168 回覆
461 Like 99 Dislike
同流浮山刀手差唔多
其實真係唔覺得好mon咁細,睇野好辛苦,打字又易錯
唔好咁講iphone se我係唯一一部裸機都唔怕ge
成日拎住喺手喺巴士訓教之後跌咗落地都冇事
你呢句都講左自己個point唔valid 個位係邊啦柒碌
唉 不過呢
部機頂唔撚順
睇個勢出12就換
聽講有部5.4”
希望果部醒醒定定 冇咩暗病就買佢
最細架喇
我覺得你個腦唔valid多啲
想問iphone可以點樣雙開wtspp, fb, we7?
WhatsApp Business?
Download “Friendly “
We7唔識
柒頭皮 會因為iOS upgrade左令舊電唔再係核電 咪姐係唔係selling point囉 咁舊電有乜咁令到se stand out呀?咁同其他iPhone battery performance咪一樣?明唔明呀 你洗唔洗叫你老母捉你去驗下智商呀 生得咁閪蠢咁基本既邏輯命題你都搞唔撚掂 仲駁嘴 摺埋啦傻閪
SE2 有冇双咭?
連登仔標準:要100年後都核電先算核電
dllm
等se2
只要求同11一樣的cpu
touch id
個mon細撚到咁就算鳩數啦
双你老母
人地樓主話「史上最佳手機」,你就用佢會stand out黎否定佢。原來會stand out嘅就唔可以係最佳手機,要去到畀你個孫都繼續核電先得?咁冇一部iphone嘅電係可以吹奏,因為反正三年後都要插尿袋。討論電子嘢梗係計佢peak performance 個時期,唔係你用返神機3310啦。學人講邏輯之前返小學學下睇題目先。哩個世界真係蠢人最惡最大聲,冇得頂呀你
咁你答左我先 同其他iPhone比佢舊電係唔係勁啲出眾唔係既話咁佢根本唔可以拎黎做賣點用電做se最佳手機呢個point就唔valid 你明唔柒明係咪蠢撚到咁呀大哥btw見到你分唔到我講Stand out定唔stand out已經唔洗拗落去 你直頭係弱智
支持 iphone7
同意
條邊最型
我用iphone 6做後備機都覺得細
se屌打任何一代
窮閪就窮閪啦
唔捨得買貴D 又要作千萬個藉口黎說服自己
SE 好正SE 好正
買SE 好精明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞