iphone SE 係史上最佳手機

168 回覆
461 Like 99 Dislike
4.7算咩SE

脷伸:SE撚
6s
舊電就黎頂唔順希望下個月真出se2
做後備機真係完美冇挑剔
still using
因為你未用過新機種姐
即使係點避都好 終有一日都係要同哩個世界同步
得罪講句 堅持死用SE嘅哩種思想好似啲廢老咁
iphone 4先係
我地小隊依家正努力整合緊屬於我地香港本土YouTube channel

巴打們可以支持下

攻擊重要,防守都好重要
如果出面做攻擊,我地會做好防守依一個環節
我地都仲有一班本土channel須要我地大力支持
目標對每個本土channel:subscibe+㩒鐘仔+share俾10個fd+睇片+留言+like

覺唔覺得香港真係無乜本土YouTube Channel? (2.1)
https://lih.kg/1886497
其實細MON先可以訓住用 單手控制
不過要經常放大真係缺點黎
仲有電量相對快用完 日子愈長愈明顯 要換電
不過APPLE係呢方面可以賺多一筆
好掛住佢 用左4年 結果比我跌爛左
買唔返啦 好心痛
其實係iPhone setting 到check 到
吸手機
最正係iphone 5碳黑,之後到5S
Xs
On9 SE細部好用好揸 係當時性價比高到仆街 就算而家新機再勁啲 但又大部又柒 人地堅持用SE都要比你屌係廢老何況佢都冇堅持 純粹話佢係最好可能佢而家都唔係用緊SE呢
如果Steve Job 見到,一定會拉埋佢入棺材。以前Apple 帶領潮流,而家被人民幣帶領
等緊佢嚟來者出
除左細之外
好似以前PSP1000 咁有人中意厚身啲有手感

利申
Se用家
手細用se係正嘅
iPhone 7係最靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞