南韓新增334宗確診病例 聯合軍演美韓推遲!

198 回覆
87 Like 1 Dislike
我係話入邊綠色嗰粒企出
同問,不過巧得意
其實支那鎖撚死啲帶毒病人響屋企,連道門都焊撚死埋真係好撚有用,屌
呢樣真心on9, 其實同我地打邊爐好似
「唔洗演習啦,我地南韓噉毒,金仔唔會想打落嚟」
主要係果個邪教傳開去
不過泡菜佬本身都係污糟同求其
您好,本人是一名理工大學四年級生,正在為文宣工作進行調查,您的幫助能令我們分析數據繼而進行有效文字工作,如有空閒,請完成以下表格。

https://forms.gle/tzgM7sfswcQ1oMnQ8
唔會無啦啦咁樣回落咁咁快囉 除非佢殺左好多染病同接觸者 即使係咁都唔會無啦啦由患者數字急增去到急跌 中間完全冇buffer位
咁就仆街,傳埋比屋企人,即係變左第二個武漢
Is mut
我地小隊依家正努力整合緊屬於我地香港本土YouTube channel

巴打們可以支持下

攻擊重要,防守都好重要
如果出面做攻擊,我地會做好防守依一個環節
我地都仲有一班本土channel須要我地大力支持
目標對每個本土channel:subscibe+㩒鐘仔+share俾10個fd+睇片+留言+like

覺唔覺得香港真係無乜本土YouTube Channel? (2.1)
https://lih.kg/1886497
而家多左好多哩d圖畫,好似2戰果時咁
Thx巴打
韓國衛生水平差囉
除咗食完野就刷牙, 其他乜撚都唔做
痰就隨地吐 痾完屎尿就唔撚洗手
仲有d樓啊屋啊小區d結構同衛生情況都唔方好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞