南韓新增334宗確診病例 聯合軍演美韓推遲!

198 回覆
87 Like 1 Dislike
金將軍笑而不語
韓仔係真實數字, 香港個數都可能假,香港咁多廢老污糟邋遢又唔戴罩,居住環境又咁擠迫,點會咁少人中吖。
耿鬼好過癮
新圖
你個名
無全封關,但逐步無得買口罩無得賭,無誘因可以吸引人到
澳門冇封關

不過一早全民口罩
又搵d警察捉曬d湖北人隔離/出境
之前除咗封賭場
連酒吧、戲院、美容院、公園等都關閉

真係冇乜人出街 (多圖)
https://lih.kg/1871832
"Originally, it was a countryball adopted by UKball under his care , but due to the abusiveness of Malayaball and Japanball , British Singaporeball eventually shapeshifted into the form known today as Tringapore."
唔係話韓仔d 個人衛生同支那差唔多咩
好似話Singapore ball好難聽 好似係
地區集中邊度
首爾淪陷未
台灣新聞話韓國連後生靚女都會隨地吐痰

===================
入嚟幫幫手推

黃店 LocoBike 單車俾人惡意破壞
https://lih.kg/1892027
炎的迫降
Tringapore has been neutral since independence.

His national day is August 9.

A theory that why he is a triangle is that
韓國人嘅衛生意識唔好得過支那幾多
所以佢比較reflect到支那真實數字會係咩

但香港人喺一月頭已經陸陸續續戴口罩
當時香港連第一個imported case都未有
講民間反應嘅話
香港人拍得住Plague inc嘅馬達加斯加
香港係最驚湖北班人接返嚟之後,會有新一波大爆發
唔係囉 香港嘅poland ball都唔係藍底白圈
跪求南韓唔好再爆啦,我都仲未屌過iu
親中下場
得10個人中=澳門醫療好犀利
我係支那人就狗衝去澳門醫喇
爆唔爆都無得屌架啦你
美國拎槍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞