[環球黑暗宇宙]隱形客 (The Invisible Man) 討論區

129 回覆
13 Like 2 Dislike
垃圾片
唔好睇imax
覺得套戲一般,好多恐怖位都唔做。
會唔會係一切都唔關adrian事而係佢細佬做,但係女主就癲咗點都要殺adrian
呢套野比較接近無聲絕境果種"氣fun"片,不過有血
“Surprise!”
有可能
Adrian 口頭嘽係suprise
細佬行凶時又跟佢口水尾講
之後adrian同女主講時
女主撻著左以為係男主做

Btw好憎呢個女主,又肥又樣衰又被害妄想又好鬥
睇wiki先知原來條女信scientology
死因無可疑
靚佬湯個個?
我同意 無上邊講得咁差
至少我無睇過手機時間
好多wide Shot 營造到個氣氛同心理
Mummy我覺得ok wor
Insidious3條後生女好撚大波
佢摸女主大髀果下咪暗示左係adrian做
唔係做咩突登拍比你睇
根本兩兄弟同女主角都係control freak。完。唔明點解上面d人仲要問阿哥係咪壞人,一開頭女主角走佬,佢一野打爆玻璃,好人極有限啦
女主角個報復心又係強,唔覺佢又係咩好人
個女主唔知做乜春,少少野都好緊張,欵神疑鬼,敏感戒心重

D性格都係麻麻地,好似覺得個個人都害佢咁

同埋女主利用完黑鬼保護佢,殺左男主就走人

覺得女主好黑人憎

仲要又肥又樣衰,仲要覺得自己好索

點形容呢種女人,弱氣病女?幫佢左自己會惹到自己一身蟻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞