[大震撼] 日本4x歲女性曾確診 退院後閉關25日再陽性

307 回覆
1110 Like 13 Dislike
咁講春呀,大家載口罩載2年呀,我中肺炎好過
仲要不斷俾錢間藥廠
電影世界 死亡率好重要,唔死得人多套戲唔夠恐怖

現實世界 傳染率好重要,死得太快點樣傳
屋企未清潔 返去再染過啲病毒
如果武漢肺炎真係支那人工合成嘅我諗我哋可以睇到現代版八國聯軍
人工合成病毒等同搞化武向全世界宣戰.....
up
大把filter
講佢緊1月29入院,2月1日就出左院,總共留咗4日咁快就走呀on9
今次隻肺炎同沙士最嘅大分別係,沙士感染完好返,身體會有抗體,唔會再中,仲可以用你嘅血清注入其他患者身體,幫佢哋抵抗隻菌;新肺炎康復之後係無抗體,會再中,血清唔係好幫到其他患者。

所以呢次疫症絕對無可能好似上次沙士咁,到5、6月就完
你以為打疫苗有用咩中共整得就唔會咁易破解啦
佢醫治兩日就出院,呢個係漏洞。院方可能只得了一次測試
將唔同病嘅壞處結合晒喺同一種病毒入面 根本無可能係自然而成
YES, 完全正確

依段日本新聞上左日本頭條之後.....而家日本D留言好撚精彩.....

有D仲話要準備第3次世界大戰打大陸.......
真係以為我老吹?
如果03年中過沙士康復嘅人 今次又中左武漢肺炎會點
1月29日確診武漢肺炎
2月1日出院
會唔會太快...係佢做佐一次檢測就當ok?
呢樣都唔係最大問題
係孕婦奶野 病毒會唔會傳染下一代
之後武漢已經有個案話會
真接影響到人類既未來
自然界既病毒 冇理由會咁癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞