(絲打入)千祈唔好陳敏之同coffee代言個間perfect medical

67 回覆
220 Like 4 Dislike
我見到有個搵埋鍾嘉欣做代言
聽個名都知係黑店
陳敏之本身就係一條仆街
陳敏之好核突。不了好耐。
間垃圾hard sell到仆街 試過做完療程 間公司有不明文定 啲客人唔買package 就唔幫佢地洗乾淨塊臉 等佢地無得走 仲會每隔幾個月搵啲廣東話都未講得正嘅啊嬸warm call啲好耐無上去嘅客

-perfect medical
-new beauty
-pefect mama
-perfect men
全部都係同一集團嘅垃圾 佢地同tvb 合作咗好多年,仲記得好多年前有佘詩曼、鍾嘉欣個啲代言。
勸佢唔好同tvb合作,不如好似樓主咁講 罷買依個垃圾公司嘅服務。
push
借問中環間swixx rexx 伏唔伏㗎?
好似好神秘咁 網上又好少介紹
屌去過 YouTube廣告明明係咩$999/10次 包升一cup 無效退款 但個陣又係sell我另外一部機 結果埋單兩皮幾 而家都係做過三四次左右 仲要成日cut走啲step
我都係試脫毛 $333/6次
去到比第二部勁啲嘅機你做 逼你買萬幾蚊plan
好彩最尾走到 一蚊都無比
呢間嘢長期請人,唔知做乜
仲唸著去試下好再睇到呢個post
最後揀左試geellab 效果超好,完全唔hardsell,啲美容師態度超好
重要超多優惠,我試左用優惠價做左次已經有效果,好詳細解釋部機,做完試做比完錢就走得,超正
呢間個店主名臭到
https://youtu.be/kFes1G4gqHA
我早兩年傻豬都俾佢sell到,好彩就快用晒,唔會再繼佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞