(絲打入)千祈唔好陳敏之同coffee代言個間perfect medical

67 回覆
220 Like 4 Dislike
差d join😂
不過唔知宜家市道係咪唔好 話說我最近去左higx societx skin clinic同skix & beax做啦
其實都預預左會sell 但我頂你個肺 連soft sell都無
自己一個on99做完幾開心打算買plan diu然後無人follow up 只係好有禮貌咁講88
e間野真係屎黎
訓係度唔起mask sell你
話無帶卡話可以即場幫你開張唔知咩q卡
脫毛話永久保養最後嘈到要簽和解書 仲要佢脫毛係唔work
,,,,,,,,,,,,
煩到仆街
youtube成日出現
但youtube係用咩決定你睇到咩廣告??
我男朋友話佢未見過呢幾庪廣告
Skin b 我都去過一向唔sell 但打Siax 唔work
買左plan無得唔去
見到陳敏之條撚樣都唔好去啦
去過 又係$99試做
去到52樓試做個間房個景勁靚勁大個玻璃
但join左之後全部細房 但呢D都明既
又係sell到仆街我係咁不了不了
Sell到我最後話只會簽5次
佢話簽7次送3次比我 就deal左
普通質素 以後唔會去呢d大型少少美容院
好無意思 小店正常好多
多謝你寫出黎,好彩睇咗
聽聞中環果間分店執左 好擔心 我啱啱join左plan 有無多啲消息?
好煩 YouTube 日日見到佢
幾時收皮
見到陳敏之代言就唔好去啦
藍到發黑
如果有巴絲想解決皮膚問題,或者脫毛等等
可以搵我,我自己開美容院
唔敢講話完全唔sale (我d員工sale野有佣金),所以佢地點都會sale下
但我會同佢地單聲,sale 得細力d
同埋會比個優惠巴絲

https://t.me/T_T886
邊區
有冇人去過ips 會唔會hard sell
呢間垃圾
試過買plan,寫明用A機做
去做時用B機做
搞到我要即刻問點解

做facial用格仔形式
亂扣格

試過birthday offer
做完話送燕窩俾我
唔問佢都無送,想食我夾棍
觀塘 and 銅鑼灣
😂😂😂你好傳神🤣🤣🤣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞