觀塘獸醫推薦

82 回覆
1 Like 0 Dislike
打針價錢應該差唔多,我諗都係2百幾左右,搵到啱嘅咪打去問下
好啦唔該哂先
有去街坊打針同絕育 醫生幾細心 同長駐
試過whatsapp佢地問野
過左日佢地都有打返比我問小貓有冇事
價錢比東九平少少 所以一段小事都去佢到
同埋大多數去都係街坊
一般
其他兩間有冇試過?
東九 同 觀塘動物
有無咩感想
咁如果大事去開邊間?
東九 施醫生幾好 好細心
觀塘動物不了
以前有個獸醫好好但走咗之後成間野好垃圾
其他2間無試過
朋友介紹我東九同寵心
不過如果有咩事我諗我都會睇返街坊先 唔得先轉

之前係觀塘有間好出名賣遮既舖頭同佢地傾計
佢地咁岩養左隻真警犬 跟住傾開街坊
佢地話街坊好好 之前隻狗就唔得
街坊都叫佢走 介紹佢去第二間診所 話自己冇呢隻藥

之前我d狗有事係九龍城睇開 但麻麻地所以唔講名了
柏x?
去開東九,book開施醫生,真心唔錯 細心,講解清晰,但施醫生未必成日喺鋪,所以book既話可以問左先
咁就好,我本身都諗緊無乜特別嘅就去呢間,始終價錢平少少,都見佢開左咁多年,不過見到樓上絲打話東九好啲,加上之前睇到個post有個巴打留言之前做過其中一間 (記得係 街坊或者動物) 會打狗,但我醒唔起係邊間,都唔知真定假,所以都搞到我都15 16
係 貴撚到仆街 人血饅頭都吸緊要 答野帶曬頭盔
之後有轉過 不過都麻麻
呢咖街坊係隻貓睇緊
我見佢對送貨d人都好好 第一次去我早左到
同送貨果個人係門口等
跟住姑娘叫我入去坐 果時lunch time
送貨果個人話佢地好好 大家街坊黎
唔該絲打
有啲題外話想問埋,平時係觀塘邊間買開糧
小喵?
我買wellness core 上網訂咖
之前買過a-pet
最近寵物與你好似差唔多價 仲要黃店
食埋應該轉去佢到
罐罐就汪喵
岩岩上佢fb page 全部差評
之後去開邊間?
可以指定要咩醫生?會唔會另外收錢架
唔該曬
之後都係去開東九 施醫生
不過施醫生booking 成日好full 所以要預早啲約
大事/突發唯有去出面醫院
呢間好似唔會 打去時同佢講 想約睇施醫生 佢會講施醫生最快幾時有得睇 最好預返一星期-兩星期前打去啦(除非你閒日去會易book少少)
不過有一次我隻衰野係小事去睇咁岩施醫生唔得閒 個姑娘問我睇另一個醫生得唔得 我話好
都ok 不過施醫生係首選
如果指定要施醫生會唔會另外收費?唔該絲打
唔該曬唔好意思我又問多左次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞