有冇手足真係對學友好撚好撚失望

111 回覆
136 Like 17 Dislike
昭兄竟然連Bee Gees 都啱
Ok la
但依家聽90s UK music多
Take that/eternal/a1

我甚至有一排聽kate bush首withering heights
太多上腦兒登仔真係未入過社會,下下都要求人咩都企佢嗰邊,中間派就係比佢哋咁嚇走哂
但係好多後生未搵過錢就會先曲解人地只講錢先
原來如此,我始終停留喺舊人舊歌
佢做過咩?
就因為唱隻歌?
哇 終於有個講人話
我成日好奇怪點解連D人成日覺得全世界都企佢個邊
佢屋企走咁多賓賓 唔係冇原因
呢啲連登仔嘅水平同班藍屍其實真係差唔多,活係自己世界自hi,紅衛兵水平。又唔用個腦諗下,佢哋咁樣非黑即白,嚇走中間派,同時又令藍絲意志更加堅固反黃,呢啲咪就係支共樂意見到,
呢啲連登仔嘅水平同班藍屍其實真係差唔多,活係自己世界自hi,紅衛兵水平。又唔用個腦諗下,佢哋咁樣非黑即白,嚇走中間派,同時又令藍絲意志更加堅固反黃,呢啲咪就係支共樂意見到,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞