有冇手足真係對學友好撚好撚失望

111 回覆
136 Like 17 Dislike
我成日都覺得係最輝煌嘅時候消失,就係最好嘅選擇,永遠坐擁神檯地位,免得俾人嫌棄時先離開。唉⋯我都覺得好失望
星爺收埋咗自己。
鄧麗君、家駒、Danny、羅文、哥哥、梅姐
佢做乜黎?又冇source討論緊啲咩?
雖然唔是歌手但大家請珍惜發仔
發仔好有可能是最後一個娛圈老屎忽清泉
鼓勵下班支那醫護啫,仲未護旗。
不過都好失望
唱咗首周杰倫作嘅歌支持鄰國,支持武漢
https://youtu.be/O9JBVray8Ic
睇到就炆憎
大把身家奶就未必想嘅,我估係唔想得罪共狗
偽人一隻
呢啲離地既藝人,你期望佢會做咩?
唔通屌柒大陸人周圍播毒,屌政府唔封關咩?
出入有哂經理人,保母,工作人員圍住,有人買哂口罩比佢,照顧周到,根本唔知民間疾苦。
佢地唯一可以做咪唱下打氣歌,講句加油,就覺得幫左件事;大陸人多年黎比左咁多錢佢洗,學友有咩理由唔唱先?
佢唔似至矮,撚伯咁痴埋班黑狗,又或者陳百祥咁發表藍絲言論 咪算好囉。

藝人,就係娛樂大眾既人,沈迷紙醉金迷既人,就得咁多,唔洗期望佢聖人咁,無期望就無失望。
左膠u2無奶
Source???

以為佢同城城係暗黃
對佢從來冇期望
老老實實,奶共就另一回事,呢篇嘢我覺得好有道理
事實係跟本為香港發聲果d 有幾多有收入又風光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞