[ARMY]BTS防彈少年團討論區(26) SPEAK YOURSELF TOUR順順利利!!

1001 回覆
25 Like 23 Dislike
第一次留言
新army,入坑係因為mma 2019嘅Dionysus
最鍾意Jin,Epiphany/ Awake
歡迎
珍飯揮手區
其實今次係想點又唔出trailer直接成個album放出嚟明明有mv又要出個濕鳩film出嚟等個個都聽過晒主打先回撚晒塘個hype同期待感完全唔係度 我同啲frd成隻album出撚左都冇人知 臨當兵個cb都要搞到咁柒做乜鳩 black swan咁好聽又搵班垃圾去跳 佢好似以前咁出左預告後面再搞啲爛鬼film呀version咪算囉 邊有人spoil自己主打 成班army都唔知刷唔刷好
唔該晒
你小心講野好喎 邊個係垃圾??
你唔識既人就係垃圾?
無 teaser,但咁多announcement 又有兩個comeback trailer 又concept photo 又去美國上節目,
你都話唔知出左專?有 comeback schedule架大哥。
新手army again
最鍾意果果
又香又甜
成集碟都好鍾意 防彈世界第一
不推文回覆啊
Jimin首Filter好正 UGH!都幾好聽
不過張album整體上唔算好大突破 有啲失望 佢哋用多咗好多英文詞 但唔係好夾到佢哋 好想佢哋啲詞用返韓文算 唔好為咗international 咁變法
可唔可以分享吓本身嘅期望
見到少部分army話失望
但我反而覺得多咗唔同曲風 幾新鮮
反而覺得係偏向歐美風多啲
嘗試突破多啲唔係仲好咩?
好鐘意果果首My time
我用多左時間消化 然後尋晚喊到豬頭咁 TT
覺得失望嘅其實係咪好想佢地出返花樣個時嘅歌咁?

我自己好鍾意今次隻碟
煲咗兩日都未厭
新post貼下圖先
期待聽日press con

痴線架
靚到咁
今次個MV真係好正
大哥Fans

最鐘意係Run同Epiphany
期待星期二同星期五,好似等好耐咁
純粹對On冇咩感覺,其他歌其實有一種一班同學係記念冊寫心底話嘅feel
特別係eternal,以前嘅片段彈返哂出黎

其實都有哂心理準備呢隻碟係入伍前最後一隻碟
好感觸下
一開始仲以為會係好High嗰啲歌,點知係好似有一種回望完以前先發現唔經唔覺行左咁遠路嘅感覺
似 Young Forever
都唔知去唔去睇演唱會好
本身就驚封關而家韓國以倍數增長
睇concept photo以為會出暗黑系既歌 好似fake love或者血汗淚嗰種 所以ON唔係預期之中 一開始有啲唔入耳 不過聽曬成首專輯同訪問就知道點解呢首係主打 好感動佢地一直唔怕去突破自己既limit 我愛防彈
YF似考DSE前嘅集氣會,Eternal好似嚟到一個畢業禮咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞