[PROTOSTAR] PRODUCE 101 JAPAN (日プ) - JO1 (ジェイオーワン) 討論區 (15)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
簽左吉本 四人組合
終於等到 喊咗成晚
努力一定會有回報㗎
完全冇諗過係簽返吉本
唔知有冇機會同台演出
嘩吉本真係想打入男idol市場喎。
佢四個隊野淨係屬吉本,唔關cj事?原來吉本會返其他參賽者,咁更加想知咩公司簽走orbit?
唔關CJ 事呀 應該話吉本唔關CJ 事
係因為有PDJ 所以吉本先另外同CJ起咗Lapone 呢間公司
吉本係咪會喺cj度吸收經驗黎搞淨係自己隊野?
簽返吉本
頂好感動 簽到大公司好開心
但愈諗愈擔心orbit 佢地會唔會簽左細公司
依家JO1都被J家打壓得咁勁
咁orbit咪渣都無得剩
冇新物料 好痛苦
fc有更新 頂住先 過幾日應該又有JO1 mission 睇
反而覺得越嚟越似係韓國公司
吉木簽得本田佢地我唔信冇問過大澤佢地嗰幾個
但佢地都係揀咗orbit嗰邊
可能係因為想同halo佢地日韓兩邊活動?
希望orbit順順利利呀
咁耐都未知咩野事務所真係不安
佢地開ig live都要自己搞
好似冇support咁
但係又有宿舍比佢地住喎
諗唔明
琴日木全生日留言 同埋今日兔仔相吊到命(對我黎講)
聽晚有heyheyneo睇
韓國公司嘅話j家影唔影響到?
聽日有birthday message 睇
好想知佢哋啲filter 開幾大
係用到個櫃彎咗嘅程度
靚仔請放棄filter
仲要唔係第一次 之前有幾條自拍片 塊臉一郁 細變大再變細
你哋唔開 filter 影相我都ok㗎
佢以前ig 啲自拍filter 都冇咁勁
還我文青風k5
K5係嬌俏大小姐 配合純喜執事效果更佳
大平祥生20歲生日快樂
默默努力嘅牙平係jo1嘅小天使
感覺牙平有好好提升talk力 大個仔要多啲自信

三個願望
同樣都係大家身體健康節目多多
牙平要成為jo1專業站哥 影多多靚相
最後 咁好嘅牙平值得更多運營愛 趁home office多多學唱歌(心酸) 不過遲啲實有機會嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞