[PROTOSTAR] PRODUCE 101 JAPAN (日プ) - JO1 (ジェイオーワン) 討論區 (15)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
4月13日又有音番上。今次係down town主持既HEY!HEY!NEO!,又係富士台節目。
https://www.fujitv.co.jp/heyheyneo/caststaff.html
Fc個2shot
愈來愈多人出道。
話咁快就滿月了!! 滿月快樂
(原本聽日就係k con 表演既日子)
Jo1出道一個月零一日快樂
木全翔也20歲生日快樂
清純又性感 型仔又傻仔
日日一樣樣 卡完痰就嘔

食三個飯盒嗰陣留意佢 之後睇佢素人時期啲嘢就入咗坑 唸番起開播前1min pr唔用手著褲我對佢印象都幾深
仲有佢出道之後都進步咗好多 已經記得帶腦講嘢 不過個鼻都係成日痕

三個願望
Jo1 JAM各位staff大家都要身體健康 之後上更多舞台更多節目
要見到木全摩托 木全小黑 木全domino
黑髮最高 咪撚染髮 仲有唔好插眼

趁生日po下圖

拯救番個形象
木全生日快樂
真係雪地求咪L染髮
highlight全真係好正
木全生日快樂
受肺炎疫情影響,上唔到音番「シブヤノオト」。

グローバルボーイズグループ「JO1」、緊急事態宣言を受け「シブヤノオト」の出演が中止に
https://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20200407-00255573-wow-asent
解體作業員sky 好pro(好似係)
K5黃色帽長袖衫短褲 頂帽仲要寫名 好cute
笑死名偵探sky
睇完出道公約條片後對Sky好感度急升
有無人同我一樣
歡迎入會
又係到睇返ツカメ個stage
好掛住佢地
點解唔可以咁多個全部一齊出哂道
勁有應觸 望住條片個個人都認得出好頹
我呢排都重睇返PDJ 一睇到foul 人個幾集又眼濕濕
佢哋全部人感情都好好 第一次淘汰個陣 無論宣佈邊個人嘅排名 佢哋都係熱烈歡呼同拍手 成件事好熱血
做咩咁自虐?
無聊得滯
但其實真係幾好睇 雖然吉本啲打光暗到乜都睇唔到
同埋完哂再睇返又係另一種感覺 會留意到好多之前自己留意唔到嘅小細節

終於等到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞