dse延期集氣區

126 回覆
20 Like 31 Dislike
全球排華呀ching
Cancel算啦
唔通我混血兒要話你估咩
好笑嘅😂👌
點解無記者問責任問題
有考生於考場感染 局方有無責任
洗唔洗為考生買保險
Marker本身已經好求其改卷
到時再延為左趕住放榜 會再求其改
考生輸蝕哂
奧運都考慮取消
dse都唔延期 on99
又贏
成個月冇溫過書
件臭閪爛系林奠想點?
燈咗
如果開盤賭考唔考=輸哂兩家
dse手足把握呢個月
不過分分鐘再延期
可唔可以燈到取消
取消點計分
我學校全部predict lv2
🌊The Flow陪你考DSE2020:ReVision DSE溫習室📚開始喇!

誠邀各位DSE fighters 💪🏽有需要的話就過嚟備戰。呢度夠安靜🤫,🔌尿袋/ 電話差電位📲,消毒用品隨時自助清潔,有支裝水供應💦,樓下一樓有餐廳🍽,仲好近觀塘地鐵站。如果大家係屋企溫書好辛苦,相信呢度幫到你。🤜🏼🤛🏼

📅開放日期:
💕2020年3月20-21日(星期五至六)(試行運作)

記住!3月22日(日)係唔開!記住!3月22日(日)係唔開!記住!3月22日係唔開!(日)

💕2020年3月23日(星期一)至2020年5月2日(星期六)
公眾假期除外

🕦開放時間:
⌚星期一至六:
上午10:00至晚上8:00(下午1:30-2:30午膳)
⌚星期日:下午2:00至晚上8:00
**請準時入場,遲到30mins或提早離開者,將由後備籌號補上
**最遲入場時間為晚上6:00

💒開放地點:
觀潮浸信會五樓小禮堂 觀塘翠屏道11號(港鐵站D1出口)

📋登記方法及限額:
🍄ReVision Room 試行運作期間,每日上限26人。登記後,將會收到籌號或後備籌號,先後次序以google 表格結果而定。

🍄如滿額可考慮到一樓嗎哪餐廳溫習,如有空位,會通知後備籌考生當天可以使用ReVision Room。

✒Google 表格於3月19日晚上11:15以下地方發佈,請立即Follow/ 加入:
💡The Flow IG :
https://www.instagram.com/theflow.space
💡東九龍DSEfighters戰地支援站:
https://t.me/dsefighterssupportchat
如果全部預高一個grade就好
等睇准考證3rd edition
【武漢肺炎】消息:DSE倘再押後大學或須延遲開學 當局研究取消考試後備方案
https://lih.kg/1954969
未必會中,不過成場dser應該要一齊隔離
報定asso啦 你係得既 asso上都係得
我想直上u😭 aim hku
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞